Tolerați în propria țară -IV-. Ambasada românilor în România

Dacă nu e ambasada Franței, e a Olandei.

Dacă nu e SUA, e Italia. Sau Suedia.

Nu cu mult timp în urmă, ambasada Franței a reacționat indignată că un inconștient de la ANPC a avut tupeul să inițieze controale la supermarketurile franțuzești din România.

Prin urmare, inconștientul a fost demis degrabă.

Acum, ambasada SUA este îngrijoarată de îndepărtarea lui Cichi Cian Danileț din magistratură. E cazul să fie adus repede înapoi, plînge Tik Tokul fără el.

Iar ambasada Italiei intervine în scandalul dintre două isterice, prin urmare răcanul neinstruit de Ciucă simte nevoia să facă un pas în față și să ceară scuze.

I se părea că nu e destul de prost și a trebuit să se remarce.

Nici nu mai trebuie amintite desele imixtiuni inacceptabile ale ambasadei Olandei în politica noastră internă și presiunile economice pe care le face în dauna interesului economic național.

Sau lungul șir de miștouri chipurile amicale cu care poponarii de la ambasada Suediei țin să ne tragă pe noi, înapoiații din România, de urechi.

Nu sînt ei toți poponari? Dar ce, noi sîntem toți înapoiați? Așa că sîntem chit. Ca și cu broscarii din Italia, care după ce au beneficiat de ajutorul medicilor din România, cînd le ardea buza mai tare, ne fac acum pe noi țigani.

A se lăsa. Aerul superior și inamical cu care tratează ambasadele occidentale poporul român este cauzat și de poziția de slugi inepte ale politicienilor de la București, care nu fac decît să își încline spatele în fața pricopsiților din Vest, în loc să îi reprezinte pe cei care (măcar formal) i-au ales și le plătesc salariile.

În condițiile unei clase politice trădătoare și al unui Guvern care acționează împotriva cetățenilor săi, românii mai au o singură opțiune:

Să își înființeze o ambasadă a românilor la București, care să protesteze pe căi diplomatice și oficiale în legătură cu condiția lor de tolerați în propria țară.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg