Testamentul lui Băsău

Eu vreau să îi mulțumesc mult lui Traian Băsescu.

Vreau să îi mulțumesc că mi-a deschis ochii încă din 2012, când am văzut ce eforturi a făcut Uniunea Europeană să susțină o asemenea jigodie de om.

Îi mulțumesc că mi-a arătat prin domnul frate-su, un alt mare umanist în viață, cum cea mai abjectă mafie țigănească are legături la vîrful politicii din România.

Îi rămîn dator că mi-a arătat cum grobianismul, neam-prostia, lipsa de educație și lipsa oricărui caracter sînt apreciate de un număr mare dintre concetățenii mei, nu e așa, pentru că vin de la băiat de-al nostru, din popor.

Îi mulțumesc și pentru axa Washington-Londra-București, cum ne-a ferit să nu ajungem ca grecii și pentru statul paralel pe care l-a moșit, pentru așa am putut să văd cum umblă prostia nemulsă pe cîmp în România.

Da, îi mulțumesc și pentru că ne-a făcut să rîdem cu lacrimi de boamba aia analfabetă de fi-sa, dar și de alte specimene scoase din grota politicii de cumetrie, ca Boc, Igaș, Livache Negoiță și toată gașca de băsiști decerebrați, nu îi mai enumăr eu pe toți aici, că și așa de-abia îi suportă tastatura.

Îi mulțumesc și pentru că am văzut cum își aruncă securiștii din presă rucsacii cu cataroaie din spinare, de dragul lui.

În general, îi mulțumesc că a scos toată drojdia societății românești la suprafață, tot ce e mai famen, mai vitriolat, mai murdar și mai scîrbos și așa am învățat de cine și cum să mă feresc.

Mulțumesc, bă, fecală umană!

Sper sincer să nu dai colțul așa, din prima.

Că tu ai chinuit 10 ani țara asta și o mai chinui și acum.

P.S.: Totuși, nu îi mulțumesc pentru Nuți Udrea și Roberta Anastase. Nici măcar țara asta de maneliști nu merita așa niște rușini.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg