Tăntălăul și Gogomanul ne salvează pe noi!

Acum vreo doi ani, o delegație guvernamentală, formată din cîțiva miniștri, printre care și Eugen Teodorovici, a făcut o vizită informală la Havana, pentru a discuta despre posibilitatea ca România să importe din Cuba un tratament revoluționar, pare-se împotriva cancerului.

Mai ales Teodorovici a fost făcut albie de porci, comunist, trădător și spion rus, din cauza acestei vizite.

De către cine? De către Florin Cîțu, actualul ministru de Finanțe și stîlp al guvernării liberale.

Adică de unul din demenții din gașca de demenți care ar trebui sa ne treacă cu bine prin criza coronavirusului.

Cuba produce de ani de zile Interferon Alfa 2-B, un medicament care a fost folosit cu succes în China, împotriva Covid-19.

Datorită relațiilor excelente dintre România și Cuba, noi trebuia să avem deja stocuri de Interferon Alfa 2-B, cu care să prevenim eventualele tragedii.

Nu avem. Și nici nu face nimeni nimic în sensul ăsta. Tot mai multe informații circula însă în spațiul public cum că inconștienții de la Guvern au tratat cu sictir ajutorul oferit de China.

În orice țară normală la cap, ar fi trebuit să iasă un scandal uriaș, urmat imediat de demiterea unor astfel de iresponsabili.

Nu vom avea însă nici o reacție în acest sens.

Avem în schimb capitalism turbat și propagandă neo-liberală sufocantă, alături de un guvern format din măscărici incompetenți și iresponsabili.

E bine dar că nu sîntem comuniști.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg