Știu cu cine aș vota!

Eu nu aș vota cu Mircea Diaconu nici dacă face ocolul Pamîntului în 80 de zile, la volanul unui ARO 10.

Nu aș vota cu Paleologu – Pleașcă nici dacă se prezintă la televizor în costum de pionier și recită cu patos ode patriotice pentru Uniunea Europeană.

Nu aș vota cu Cataramă nici dacă își incendiază show-roomul cu mobilă expirată.

Nici atît nu aș vota nici cu Barna, nici dacă face Melania Medeleanu show rostind extrem de corect și sexy-elocvent sumele cîștigate de usr-iști din contractele cu statul.

Eu nu aș vota cu Dăncilă nici dacă dansează Orlando la mine pe masă, în exclusivitate, o Macarena din buric.

Iar cu Zapciul Culaie de la Cotroceni nu aș vota nici dacă își înghite în public căciula aia de prost, care l-a făcut celebru.

În ceea ce o privește pe Ramona Bruised Nails, nu aș vota cu ea nici dacă o pupă Badea pe gură, în direct, la o oră de maximă audiență, pe Pora.

Știu însă cu cine aș vota!

Auzi bă, Cumpănașu!

Dacă te lași tu răpit de o rețea internațională de proxeneți, violat, torturat, ucis și incendiat în butoi, atunci, da, te votez!

Păi trebuie să ai și tu un merit în afacerea asta, nu?

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg


 

1 thought on “Știu cu cine aș vota!

  1. Pai , parca spunea ca nu-i interesat de candidatura , ca nu-l intereseaza fotoliul de la cotroceni asa incat , de unde si pana unde sa-l mai si votezi ? Dintre cei vreo douazeci de doritori de taiat frunze cainilor timp d e patru ani ce si-au exprimat dorinta NEVOIA de-a candida la Presedentzie n-ai pomenit un nume mare : MIRCEA DIACONU . P’asta l-ai vota sau , ai astepta sa-si capatuiasca intai copii ? Nu uita : el si Sergiu Nicolaescu au fost sufletul alora in 21 Decembrie 1989 desii cum a ajuns acolo… asta n-o stie chiar nimeni .

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg