Și democratizați, și cu banii luați

Antena 3 a prezentat cazul unul medic american, revoltat în comisiile de specialitate ale Congresului că SUA nu folosesc ivermectina.

Ivermectina, medicamentul pe care i l-au blocat lui Becali în graniță, este un antiviral atît de puternic, încît se poate folosi nu doar ca tratament pentru cei infectați cu covid, dar are și rol profilactic.

Adică iei ivermectină și nu se leagă nici mama covidului de tine.

Este cazul ca toți specialiștii din România, Cercel, Rafila și toți medicii deveniți în ultimul an vedete să iasă public și să ne spună de ce nu folosește România ivermectina. Chiar și pentru profilaxie.

Dar să nu o bage pe aia că nu ne dă voie UE. UE nu ne mai dă voie mîine-poimîine nici să mai facem friptură la grătar.

Lui Becali i-au blocat la vamă antiviralele pe care le aducea din Rusia și Ucraina, cu care a vindecat de covid atîta lume, pentru că sînt prea ieftine.

Normal, ieftin și eficient nu e bine.

Trebuie foarte scump, plătit în avans și fără nici o garanție privind eficiența și siguranța. Dar de la partenerii strategici.

Prin campania de vaccinare controlată strict de stat, Guvernul și Uniunea Europeană ne încalcă drepturile cetățenești, pentru că vor să ne silească să ne vaccinăm cu Pfizer și Moderna.

Poate unii dintre noi ar dori să se imunizeze cu un vaccin rusesc sau chinezesc, dezvoltate pe tehnologia clasică, sau poate vor să se trateze cu ivermectină.

De ce nu avem acest drept? De ce ne bagă statul român și UE pe gît medicamentele scumpe și fără nici o garanție venite de la americani și nemți?

Parcă trăiam într-o piață liberă. De ce nu se dă drumul la aducerea de vaccinuri rusești și chinezești, pe care doritorii să le poată cumpăra din farmacii?

Pentru că vaccinurile occidentale sînt mai scumpe? Pentru că fac unii niște mega-afaceri cu sănătatea și viețile noastre?

În același timp, ne vaccinează și împotriva Ciumei Roșii, ne bagă democrația pe sub piele. Ăsta e prețul ”democrației”?

Iar milioanele alea multe plătite de maestrul Cîțu în avans pentru vaccin, cine le dă înapoi, acum că Pfizer și-a restrîns livrările către UE?

Sau nu mai e nevoie, că noi am rămas cu democrația?

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg