Respect, Novak!

Era clar că Djokovic nu avea cum să joace la grand slamul australian. Autoritățile de la Canberra nu aveau cum să permită asta, li s-ar fi prăbușit tot castelul din cărți de joc.

Cu toate acestea, sîrbul și-a asumat această confruntare doar pentru a demonstra ceva.

Aici nu e vorba despre faptul că Djokovic e ortodox sau nu, că e sîrb, că e simpatic sau arogant, frumos ori urît, prost sau deștept.

E atît de simplu și foarte multă lume ocolește din ticăloșie sau prostie fondul subiectului: comportamentul dictatorial al unul stat cu ifose democratice la adresa unui cetățean liber.

Novak merită tot respectul din lume, pentru că a riscat foarte mult, fără a avea nimic de cîștigat, din contră, doar pentru a demonstra ceva.

Și era de așteptat ca mulți români să jubileze la auzul veștii că Djokovic va fi expulzat din Australia.
Este tipic pentru mentalitatea de iobagi proști și umili, de slugi ale sistemului, de sclavi disciplinați care se ghidează după zicerea că sabia nu taie capul plecat.

Cu mințile lor mici și găunoase, ei nu pot să priceapă că sîrbul a ieșit deja învingător din povestea cu Australian Open.

Ducîndu-se nevaccinat în Australia, Djokovic a lăsat regimul dement de la Canberra să se înfrîngă singur, nu a avut nevoie de alte declarații sau luări de poziție.

Birocrații distopici și dictatoriali care au ajuns să anuleze drepturile omului în numele propriei lor nimicnicii s-au discreditat singuri, nefiind în stare să treacă peste condiția lor măruntă.

Iar iobagii proști și umili din România, din Australia și de aiurea îi aplaudă frenetic, deranjați că un om curajos luptă pentru drepturile lor și refuză să îi lase pradă lupilor.

Nici nu aveau așa slugi mărunte cum să vadă că adevărata miză a pandemiei de coronavirus, a așa-zisei crize climatice, a crizei alimentare care se pregătește și a batjocoririi a tot ceea ce poate însemna drepturile omului este de fapt instaurarea unui control sufocant de către oculta globalistă asupra maselor.

Așa că ei aplaudă în continuare aceste crime la adresa condiției umane.

Doar că unii oameni, ca Novak Djokovic, nu se lasă și nu se vor lăsa niciodată controlați.

Vor merge mereu mai departe, în ciuda revoltei cohortelor de sclavi care refuză cu îndîrjire suflul de libertate pe care au încercat să îl abată asupra lor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg