Presa, jigodia de pază a noii ordini mondiale

Preambul
Întrebare la Radio Erevan:
– Merită cei 13 militari ucraineni de pe Insula Șerpilor ca românii să doneze bani pentru a li se face un monument?
Radio Erevan răspunde:
– Bineînțeles că toți proștii merită să doneze bani, cum au donat și pentru Cumințenia Pămîntului.
Mai ales că cei 13 militari nu erau 13, ci 82, și nu au fost uciși, ci s-au predat forțelor armate ruse care i-au transportat în siguranță la altă locație, urmînd a fi eliberați, pentru a se întoarce la familiile lor.

De cîteva zile, de cînd Ucraina este eliberată de forțele ruse de sub ocupația mafiei banderiste, toate televiziunile din România se dedau la niște manipulări mult mai grosolane decît ce a făcut TVR în decembrie 1989.

Iar românii le înghit la fel ca atunci, pe nemestecate.

Important e însă că ei se cred liberi, că se mint că trăiesc în democrație și, cu adevărat important, este că sînt europeni și că au drepturi.

Probabil că nici la televiziunea din Coreea de Nord nu e un status quo așa betonat cum e la televiziunile românești și europene “de știri”.

Așa stînd lucrurile, poate să spună un profesor de comunicare, de jurnalism, de științe politice, de orice, cum se face că Sputnikul și Russia Today sînt propagandă rusească ce trebuie cenzurată, iar radu tudorii din masa media autohtonă și occidentală sînt surse de informare?!!

Ce se întîmplă deja de niște ani de zile în România, dar și în ”lumea democratică”, ar face foarte ușor subiectul unei cărți, eventual a unui manual din aria comunicării și științelor politice.

Asistăm la o formă de propagandă generalizată și în tușe extrem, extrem de groase, cum nu prea a mai existat în istorie, cel puțin în societățile măcar aparent democratice: o nouă formă de comunicare, totalitară și nedemocratică, ce a pus efectiv capacul pe societate și a eliminat orice fel de opinii care nu se încadrează în ceea ce se transmite de la nivel oficial.

Cei ce se exprimă în permanență, violent și agresiv, sînt susținătorii si victimele acestei propagande, în dauna unei mari mase tăcute de cetățeni.

Această mare masă tăcută e cu atît mai evidentă în România, unde prezența la vot este nesemnificativă, iar formațiunile politice susținute de propaganda globalistă – PNL și USR nu au luat și nu vor lua nicioadată, cu toate manipulările și furtișagurile, mai mult de 50%.

Mai drăguț e că, de cînd e condus de actuala echipă din fruntea partidului, PSD nu se mai adresează celorlalți plus 50%, ci tot minorității care a achiesat la propaganda oficială.

Situația este valabilă la nivel global, iar în Uniunea Europeană birocrații corupți de la Bruxelles au declarat public cenzura ca una din metodele agreate – pentru protecția populației, bineînțeles.

Democrația este înlocuită cu pași repezi de plutocrație, oamenii nu mai votează pentru a-și desemna niște reprezentanți care să îi conducă așa cum au fost mandatați. Din contră, un număr mic de indivizi care nu reprezintă pe nimeni ajung în funcțiile de decizie și își impun unilateral voința, cu ajutorul nemijlocit al propagandei oficiale, care are un rol foarte important în a crea iluzia de reprezentativitate.

În acest context tulbure, Letonia a votat o lege care le permite cetățenilor săi să lupte, dacă doresc, în Ucraina.

Măsura este salutară și în România ar trebui să se pluseze și să se dea o lege prin care toți apărătorii valorilor occidentale (sic!) să fie obligați să plece pe frontul ucrainean.

De exemplu, Daniel Funeriu ar putea fi un foarte eficient infanterist – kamikaze.

Pe urmă, Gâdea și Radu Tudor, care fac foarte tare de parașutiști fără parașute.

Și, cu voia dumneavoastră, toată gloata de formatori de opinie, jurnaliști și alți asemenea, CTP, Prelipceanu, Pârvulescu, Mândruță, Lili Ruse, Ion M. Ioniță, Mânăstire, Chirilă, Caramitru, se știe cine sînt, nu e nevoie să mai fie enumerați toți aici, ar forma un formidabil pluton de scafandri de gherilă, care să scotocească fără costum canalizarea din Kiev în căutare de spioni ruși.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg