Praful în ochi al fondurilor europene -IV-

Nimeni din presă ori dintre comentatorii publici nu a sesizat că Șică Mandolină a scapat luni porumbelul pe gura, la prezentarea în Parlament a măsurilor privind relansarea economică a României.

E adevărat că nu ascultă nimeni ce zice el și clownul național e doar un bun subiect de bășcălie, dar totuși Șică a scurs, fără să vrea, probabil de la prea multă relaxare, o informație foarte importantă.

După ce prezentat planul de investiții, infrastructura, autostrăzile, spitalele, bla-bla, butoaiele cu lapte și miere care vor fi plasate la fiecare colț de stradă, domnul Mandolină a recunoscut de fapt că nu are banii pentru toate aceste măsuri.

În consecință, relansarea economică va fi minunată, dar va lipsi cu desăvîrșire.

De fapt, toată butaforia guvernului PNL se bazează pe fondurile pe care le va aloca, vezi-Doamne, Uniunea Europeană pentru România.

Și Șică ne-a mai și certat, de la aceeași tribună a Parlamentului, pe noi, ăștia, românii înapoiați, care nu știm cum stă treaba cu banii de la UE și cu faptul că Uniunea nu prea aruncă, așa, cu fonduri, în stînga și în dreapta.

Dacă în stînga știam deja că nu dă cu bani ci doar cu MCV-uri, ne așteptam ca măcar dreapta, căreia i s-a secat gura și i-au crăpat buzele, de cînd tot pupă curul funcționarilor de la Bruxelles, va avea mai mult succes.

Dar iată că nu, Șică Mandolină a declarat că încă așteaptă banii.

Așteaptă fondurile europene, Șică, așteaptă-le, cum ai așteptat și măștile alea medicinale din Germania.

Mai stai la telefon!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg