Noul Reich -VI-. Falșii profeți

În momentul în care Uniunea Europeană face planuri că înlocuiește gazele rusești cu gaz lichefiat american, orice discuție legată de green deal, green șpil, certificate verzi, mașini electrice, amprentă de carbon, durabilitate, sustenabilitate, guvernanță ESG și alte vrăjeli din astea trebuie să înceteze, dacă mai e cineva normal la cap pe continentul ăsta.

Gazele lichefiate americane vor fi aduse peste Atlantic de vapoare-cisternă, care funcționează – APLAUZE – arzînd combustibili fosili.

Impactul lor asupra mediului este uriaș în comparație cu orice ipotetică reducere a gazelor de seră pe care o visează UE, mai ales că este nevoie de un număr de mii de curse anuale pentru a putea umple, măcar teoretic, gaura lăsată de gazele rusești în economia europeană.

În Europa nu există nici un fel de criză energetică obiectivă, ea a fost creată cu bună-știință. În mod similar, așa-zisa criză alimentară.

Da, energia și mîncarea se vor scumpi, s-au scumpit deja, încă înainte de război, pentru că au avut niște băieți deștepți grijă să se scumpească.

Dar în Europa, cu producători agricoli ca Franța, România, Spania, chiar și Italia și Polonia, nu va fi nici o foamete, să fim serioși!

Uniunea Europeană este pe excedent (exporturi mai mari decît importurile) în ceea ce privește comerțul cu produse agricole cu restul lumii, iar Rusia și Ucraina nu se află nici măcar în apropierea podiumului, între țările cu care UE face comerț exterior în domeniul agricol.

În schimb, UE tot bate calul să priceapă iapa (noi) că va fi foamete, și asta încă înainte de război, pentru că are niște afaceri de făcut pe seama noastră, niște greieri de vîndut, niște lăcuste.

Așa strînge cel mai ușor șurubul drepurilor civile ale europenilor de rînd, care pot fi mult mai lesne manipulați și asupriți cu spectrul foametei asupra lor.

Iar acum, UE a dat liber și la otrăvurile de la Monsanto…

Atît criza alimentară, cît și cea energetică sînt puse la cale în numele unor foarte urîte interese, criminale de-a dreptul, ale imperialismului globalist.

Nu rușii trebuie să se dezică de Putin.

Europa trebuie să se dezică de Ursula & comp. și ursăriile lor, iar americanii de Bășina Atomică.

Altfel nu va fi pace mult timp de acum încolo.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg