Noul Reich -V- Hidoșenia Ursulei

Plecarea Angelei Merkel de la șefia Comisiei Europene și venirea Ursulei von der Flitten schimbă cu mult în rău situația popoarelor europene, asta dacă mandatul lui Merkel li s-a părut unora greu de suportat.

În dubla calitate de cancelar german și șefă a Comisiei Europene, principala grijă a lui Merkel a fost să impună interesele economice ale Germaniei asupra celorlalte țări din UE.

Opresiunea din timpul mandatului lui Merkel a fost un economică, ținînd de politicile clasice colonialiste privind falimentarea coloniilor din Sudul și Sud-Estul continentului prin impunerea de la nivel politic a unor reguli arbitrare din punct de vedere economic.

În timpul lui Merkel, UE a fost uniune economică doar pentru cîinii mari, cățeii au avut parte doar de datorii, nu și de cîștiguri.

Politicile au fost evidente: folosirea țărilor de la periferie ca piețe de desfacere, în același timp cu jefuirea lor de resurse și materii prime.

Colonialism pe față.

Ursula vine în schimb cu o asuprire mult mai brutală și perversă în același timp, ce ar dori sa distrugă chiar fibra interioară a indivizilor.

Jaful economic este deja în curs, principalul instrument fiind Green Dealul și PNRR-urile la care se închină iobagii proști și umili ca cei din România.

Așa-zisa politică de mediu europeană duce sărăcirea populației la un alt nivel, punerea în practică a nazismului verde puînd pe viitor mari probleme europenilor în a-și îndeplini nevoi primare: să circule cu propriile automobile, să își încălzească locuințele și chiar să se hrănească.

Așa-zisa criză alimentară și impunerea alimentației pe bază de viermi, lăcuste și meduze, concomitent cu desemnarea cărnii ca aliment supus prohibiției, vine tot în spiritul supunerii populației.

“Lupta pentru mediu” e noul fascism – ceea cea azi ni se pare normalitate vor să rezerve doar pentru o clasă de privilegiați de lux.

Iar cel mai bun exemplu în acest sens sînt taxele prohibitive pe consumul de carne, pentru care se fac deja presiuni puternice asupra factorilor de decizie ai UE pentru a fi implementate.

Dar sărăcirea programatică a populațiilor, în interesul Marii Finanțe, a practicat-o și Merkel, prin politica dementă de austeritate pe care a impus-o în UE.

Noul Reich al Ursulei plusează și vine peste falimentarea economică și cu impuneri dogmatice de-a dreptul naziste: li se interzice oamenilor să vorbească, să gîndească, să se manifeste în orice fel, oamenii sînt supuși unui regim represiv drastic dacă nu sînt de acord cu nazismul verde, cu vaccinarea, cu LGBT, cu secularizarea extremă a vieții publice, pe care nu au încercat-o nici măcar comuniștii și cu uriașa mizerie numită ideologie de gen.

Dacă Merkel a reprezentat interesele Germaniei, Ursula nu are nici o opreliște și acționează doar pentru interesele globalismului corporatist.

Ea nu are nici o reprezentativitate în rîndul europenilor, (Merkel măcar era recunoscută în Germania) nefiind aleasă chiar de nimeni, deci în consecință nici un fel de obligație față de aceștia.

Noul Reich al Ursulei nu poate reuși decît prin forța brută, în condițiile în care acțiunile centrifuge sînt mai mari ca niciodată în UE și tot mai multe țări vor să se îndepărteze de mîna de fier a centrului de la Bruxelles.

Mișcarea de eliberare a început deja și românii trebuie să participe la ea, dacă vor să mai aibă o țară și un popor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg