Jos regimul trădător Iohannis! Pe căCîțu nu îl luăm prizonier

Cum au ajuns în scaunele de la Palatul Victoria, cei din guvernarea liberală au început un război la baionetă cu românii.

Și nu e vorba de restricțiile impuse de pandemie, care încă nu se declanșase în noiembrie 2019, după răsturnarea lui Dăncilă, ci prin declarații și măsuri belicoase privind austeritatea, tăierea salariilor, înghețarea pensiilor, în general, prin urletele legate de declanșarea de reforme: a statului, a sistemului sanitar, de pensii, a aparatului bugetar șamd.

Reforme pe care liberalii NU AU NICI O LEGITIMITATE SĂ LE FACĂ, pentru că nu au cîștigat alegerile parlamentare – nici în 2020, nici în 2016.

Cît privește buna-credință a celor care vor să introducă din nou carantina, fix acum un an, în plină stare de urgență, cînd fraierii stăteau în case, șmecherii au cărat și mai abitir pădurile în Austria, au dus mii de muncitori la sparanghel în Germania, nu au securizat granițele împotriva valului de Covid adus de diaspora, au făcut mega afaceri și au dat mega tunuri cu Unifarm și măștile neconforme, au încercat privatizarea sistemului de sănătate și cîte și mai cîte.

Problema protestelor din ultimele zile este însă că “jos masca”, “libertate”, “fără carantină” nu reprezintă revendicări politice.

Fără să mai pomenim de inepții de genul “jos comunismul!”, ce trădează un analfabetism politic înfiorător.

Iar fără revendicări politice valabile, orice proteste reprezintă răscoală și anarhie, nu o revoluție.

Și din anarhie și răscoală profită pînă la urmă tot șmecherii, nu cei din stradă.

Pentru a determina niște schimbări în bine, cei din stradă trebuie să identifice sursa răului.

Și prea puțini pun punctul pe i:

Saltimbancii ăștia triști din Guvern, care dau România de gard chiar în clipa asta, Cîțu, Voiculescu, chiar și Zapciul Culaie, sînt doar niște paiațe.

Adevărata vină e a celor ce îi manipulează și i-au pus în scaune, a Stăpînirii străine care prăpădește țara asta.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg