Ipocrizia salvează România!

În weekendul trecut am făcut o ieșire cu familia pe Valea Prahovei. Prima ieșire în formulă completă, adică și cu copiii.

Între altele, am fost cu telegondola la cota 2000 de la Sinaia.

Acolo, peisajul este mirific, ai o vedere de ansamblu a Bucegilor și se pot vedea foarte bine Caraimanul, Babele, Piatra Arsă, Drumul Babelor, mai ales că am avut parte de vreme frumoasă și cer senin.

Ne-am așezat așadar pe un dîmb de pamînt, la cîțiva pași de marginea unei rîpe, să admirăm peisajul.

În fața noastră, o altă familie, cu o fetiță un pic mai mare decît ale noastre, pe la 3-4 ani. Copilul ținea cu tot dinadinsul să se arunce în rîpa din față și să se ducă vreo 500 de metri la vale.

Mama ei i-a făcut, pe bună dreptate, o morală foarte viguroasă, încercînd să îi explice, pe înțelesul copilului, la ce riscuri se expune, dacă nu se potolește: cazi, te duci de-a dura, îți rupi mîna, piciorul, te doare, îți spargi capul, nu ajungi jos întreagă, noi nu putem să coborîm după tine, etc.

Eu, aflat un pic mai în spate, ascultam. Am fost foarte tentat să îi spun mamei îngrijorate:

Măi femeie, ai grijă ce vorbești, că în țara asta au pățit-o unii, chiar miniștri, pentru mai puțin de atît.

Nu mai stresa, nu mai îngrădi copilul, lasă-l să cadă.

După aia spui că e responsabilitatea Statului, că nu a pus parapeți de protecție și dai guvernul în judecată, pentru despăgubiri.

Jos Ciuma Roșie! Corupția ucide!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg


1 thought on “Ipocrizia salvează România!

  1. Intrebare : este vorba despre aceeasi ” Invectiva “… fara .ro , care facea deliciul celor care-l injurau pe Basescu&comp in urma cu vreo…nici nu mai stiu cati ani ? Atentie : coruptia nu ucide . Cei ce-o practica stiu asta si acesta-i si motivul pentru care inca o mai practica . SUA si Donald Trump sant exemplele cele mai stralucite in acest sens . SUA si Trump…Romania si KWJ ce asociere , ce parteneriat strategic benefic pentru , stim noi cine !

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg