Iobagi proști și umili -X-. Grămada cere vîrf!

În Anglia, e mare scandal public pentru că pachetul social prezentat de guvernul de la Londra, în contextul exploziei prețurilor și a creșterii inflației, este considerat insuficient.

Ce săraki englezii ăia, ei nu mor de grija refugiaților ucraineni sau a sancțiunilor ce trebuie impuse Rusiei, ca românii!

Și guvernul german a anunțat un pachet social suplimentar în valoare de 15 miliarde de euro, pentru a sprijini populația lovită puternic de prăbușirea puterii de cumpărare, precum și afacerile locale.

Pachetul include o plafonare temporară a prețurilor combustibililor, ajutor financiar cu caracter extraordinar către gospodării și subvenționarea transportului public.

Nu doar Germania, în UE pînă acum au mai plafonat prețul carburanților și Olanda și Ungaria.

În plus, și alte guverne au adoptat tot felul de măsuri prin care se încearcă evitarea dezastrului economic și social, pe fondul exploziei prețurilor și chiar a penuriei din zona de energie și combustibili.

S-a umplut Europa asta de săraki, cel mai bine ar fi să îi dăm afară din UE a noastră!

Modelul economic-social și chiar cultural occidental s-a prăbușit, a făcut implozie sub greutatea propriilor enormități și utopii.

Europenii din vest și americanii resimt deja efectele economice ale acestui colaps, iar cei care le conduc societățile dau vina, normal, pe Putin.

Ce te scoate din minți e că România, care, în ciuda insistențelor noastre foarte puternice, nu a fost integrată pînă acum în acest sistem economic-social, ar avea șanse să evite dezastrul.

Dar nu, noi vrem să facem parte din colaps, că noi nu sîntem cu rușii și nici comuniști.

E la fel ca în desenul ăla animat în care un grup de cîini care alergau după o pisică vin buluc și cad toți într-o groapă adîncă.

Cel mai mic și mai inept dintre ei nu a putut ține pasul cu grupul de cîini, a venit după ceva vreme pe marginea gropii și ar fi putut să se oprească.

Dar nu, el nici măcar nu a încercat, a sărit fără să ezite în groapă, ca să fie alături de dulăii mari.

De securitatea (sic!) pe care i-o ofereau aceștia.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg