Iobagi proști și umili -IX-. Proștii dracului!

Motto:
Nu pandemia, nu războiul ne omoară…
O să murim de proști ce sîntem!
– Primarul din Rovinari

România, una din puținele țări din UE, poate singura care își poate asigura independența energetică si alimentară deopotrivă, stă cu mîna întinsă la banii de semințe din așa-zisele programe europene.

Asta după ce în prealabil aceleași programe europene ne-au distrus deja economia.

Între timp, regimul nazist al lui Zelensky dă o grea lovitură companiei Renault, care deține Dacia, cea mai mare fabrică din industria românească.

Hai, bebelușele, dans pe mese, slava ucraina!

Rupți în cur și morți de foame, dar europeni cu drepturi. Și belicoși, belicoși pînă la Dumnezeu și înapoi, acum ar pleca să îl scoată pe Putin din buncăr, dacă nu li s-ar prăbuși MIG-urile pînă la graniță.

Proștii dracului!

Cu ”coșul de pîine” la picioare, o să moară otrăviți cu chimicalele Monsanto.

Invocînd războiul din Ucraina și criza alimentară adusă de acesta, Uniunea Europeană pregătește o nouă crimă de proporții la adresa europenilor:

Uită toată vrăjeala cu agricultura ecologică, cu care ne-a acrit pînă acum, așa cum a uitat și de Green Dealul pentru care și-au închis iobagii proști și umili din România minele, și o dă cu 180 de grade la întors, ridicînd interdicția de import pe culturile modificate genetic de la Monsanto.

Compania americană Monsanto își vinde plantele îmbălsămate în ierbicid cu tot cu chimicalele necesare, pentru că aceste culturi cancerigene nu rezistă fără.

Folosirea lor în România, dincolo de atentatul la sănătatea oamenilor de rînd, ar însemna o lovitură economică de proporții dată agriculturii, pentru că echivalează cu distrugerea pe termen lung a terenului arabil prin utilizarea chimicalelor Monsanto.

În schimb, iobagii proști și umili din România sînt gata să accepte, pentru că ei prestează tot ce le ordonă UE.

Nici o găină proastă nu ar muri de foame, călare pe grămadă de grăunțe.

Ei sînt însă gata să o facă, pentru că așa le cer stăpînii.

Proștii dracului!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg