Globaliști din toate țările, uniți-vă!

Democrația este în continuare supusă unor grave atacuri la Washington și statul de drept de află în grea suferință.

Pentru ajutorarea aliaților strategici americani, am găsit soluția la îndemînă, prin care România poate deveni eroul zilei.

Este de ajuns să organizăm cu transport strategic, cu o aeronavă Hercules a Armatei Române, de tineri frumoși și liberi, care să fie parașutați în SUA.

Toată lumea știe că Caramitru (sic!), Popescu, Bulai, Iulian Chifu și mulți alții ca ei sînt gata să se jertfească pentru propășirea capitalismului neo-liberal și moartea comunismului și a rușilor.

Acești adevărați eroi ai democrației ar putea să transporte în SUA și niște canistre cu stat de drept incendiar, pe care să le arunce din avion, pentru restabilirea ordinii și a disciplinei.

Îi democratizează Caramitru, Popescu și Bulai pe americani de o să îi ia și mama dracului, pun DNA-ul și SRI-ul pe înapoiații ăia bigoți care refuză cu îndîrjire să se bucure de binefacerile progresului neo-fascist adus de secta lui Soros.

Și dacă nici așa nu se potolesc, o aduc pe Monica Macovei să îi strîngă de gît, cum și-a strîns și pisica în ultima campanie electorală la are a participat, bașca pe Luluța, să rîdă la ei și să îi paralizeze de scîrbă.

Și pentru că lucrurile par să scape din ce în ce mai mult de sub control, ar trebui ca tinerii frumoși și liberi să fie parașutați fără parașute, ca să ajungă pe cît de repede posibil.

În Golful Porcilor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg