Exploatarea, abuzul și sărăcia sînt ”civilizația” UE! -X-

Birocrații demenți care conduc Uniunea Europeană s-au ținut de cuvînt și își asumă costurile sancțiunilor asupra Rusiei:

Le spun europenilor de rînd să își mai pună o pătură, un palton pe ei!

Cît de inconștienți, de rupți de realitate, de nemernici să fie, să aibă tupeul incomensurabil să ceară ceva celor pe care i-au sărăcit deja, i-au lăsat fără locuri de muncă și fără perspective prin politicile lor falimentare?

Prin Green Deal au dezindustrializat Europa, au făcut-o dependentă energetic de Federația Rusă, au distrus economia, au risipit în van uriașe resurse financiare și acum ce vin și ne zic?

Ghinion! Nu a funcționat… Zău?

Și cine ar trebui să răspundă pentru asta?!

Cine ar trebui să răspundă pentru dispariția drepturilor omului în Europa, pentru interzicerea dreptului la liberă expresie și la opinie, pentru dezbinarea societăților și impunerea samavolnică a unor vaccinuri care și-au demonstrat ineficacitatea?

Cine trebuie să plătească pentru discursul urii diseminat în permanență de la Bruxelles, împotriva Rusiei și a tuturor celor care nu aplaudă agenda utopică a Comisiei Europene deopotrivă?

Toată Europa ar trebui în momentul ăsta să ceară la unison demisia/demiterea actualei Comisii Europene, pentru că, așa cum agresiunea este îndreptată împotriva întregului continent, răspunsul trebuie să fie la fel.

Comisia Europeană condusă de Ursula van der Șpilhozen esta un organism care și-a dat dovada crasei incompetențe executive și a corupției instituționalizate și trebuie să plătească pentru asta!

Să nu creadă că se pot ascunde în spatele unui război, pe care îl ațîță în acest scop!

Ursula, Timmermans și compania trebuie să plătească cel puțin administrativ, adică prin plecarea din funcție, iar ulterior poate și penal, date fiind foarte dubioasele contracte încheiate atît cu furnizorii de vaccinuri, cît și în numele utopiei numite Green Deal.

Să își asume pînă la capăt: ”La pușcherie!”.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg