Circuitul băsismului în natură -VI-. Lovitura patriotică la ficat

Ce au în comun Băsescu, Ponta, Ghiță, Dan Diaconescu, OTV, AUR, RTV și B1 TV? E, ce să fie, dacă nu patriotismul!

Se miră azi unii inconștienți de unde a apărut George Simion peste noapte în politică… asta pentru că nu știu că acum cîțiva ani Simion lupta cot la cot cu Băsescu pentru salvarea Basarabiei din ghearele Moscovei.

Este deci foarte plauzibil că Simion provine de la aceeași școală de cadre de nădejde care i-a dat și pe Băsescu, și pe Ghiță și pe alții (să nu ne bați, George!).

De mai mulți ani se poate face remarcată existența unei falange așa-zis patrioate în serviciile secrete din România.

Mai mult decît patrioți, sînt conservatori și ultra-conservatori, urmașii legionarilor care refugiați în munți au făcut scurtă la gît, cu ochii după avioanele americane.

Prin urmare, prezintă un anti-comunism și o rusofobie îngemănate cu cea mai neagră ură, o adevărată demență.

Mai degrabă anti-UE, sînt în schimb fanatici pro-americani și visează cu ochii deschiși cum o să ne înarmăm noi pînă în dinți și o să cucerim, cu ajutorul Licuriciului cel Mare, Moscova, ca să ne luăm revanșa pentru Cotul Donului.

AUR nu e prima încercare politică a lor, Marian Munteanu tot de acolo își trăgea seva, ca dovadă că și el și alții din ”societatea civilă” avut contacte cu think-tankurile americane încă înainte de 1990.

SUA lucrează de ani de zile în direcția asta și și-au creat pe axa Marea Baltică – Marea Neagră o colecție de regimuri demente fascistoide, anti-Rusia, anti ”comunism” și care neagă aportul decisiv al armatei sovietice în înfrîngerea lui Hitler.

De fapt, Hitler nici nu era un băiat așa de rău, dacă îi asculți pe ăia ”conservatori de dreapta” care susțin dogmatic regimurile din Țările Baltice, Polonia, Ucraina și, cu voia dumneavoastră, poate în România.

Linia asta de demarcație poate fi într-un viitor, nu se știe cît de îndepărtat, o nouă Cortină de Fier, care va rupe UE și Europa.

Problema e că, din păcate, România s-ar putea să nu rămînă toată de aceeași parte a liniei de demarcație.

Așa că amenințarea rusă pîndind mai feroce ca niciodată la granițele țărișoarei noastre, o alianță între AUR, Băsescu și poate și alți ”conservatori” din România este cît se poate de firească și previzibilă.

Iar Băsescu nu este exclus să ajungă un Cuza contemporan, cel mai mare patriot român în viață.

El s-ar retrage, poate, că și ficatul ăla nu poate duce la nesfîrșit, dar dacă e ordin, asta e, bagă și patriotism.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg