Ce bun este un DNA la casa omului!

Motto:
”Turnători din toate țările, uniți-vă!”

Ca dovadă supremă a profunzimii democrației în țara noastră și în spiritul domniei de necontestat a Statului de Drept, Ghiță Ciobanul l-a turnat la DNA pe ministrul Agriculturii.

Imediat, elevii din clasele primare l-au turnat la DNA pe ministrul Învățămîntului, pentru suspendarea pe o perioadă nedefinită a anului școlar și instaurarea, în loc, a Vacanței Mari.

Drept răspuns, ministrul de la Învățămînt, Liviu Pop însuși, a turnat la DNA limba română.

O asemenea Justiție independentă, cum este în România, a atras imediat și cetățeni de pe alte meridiane, dornici de dreptate: Van Damme l-a turnat pe Chuck Norris la DNA, iar Porky Pig este chiar acum în avion, hotărît să descindă în trombă la București, pentru a-l turna pe coruptul de Bugs Bunny la Direcția de profil.

Între timp, în România, se pare că Andreea Marin este hotărîtă să îndrepte răul pe care i l-au făcut iubitorii de animale și să îi toarne pe maidanezi la DNA.

Ozana Barabancea a decis să toarne la DNA toate cofetăriile din țară, iar conducerea TVR va turna la DNA concursul Eurovision.

În plan sportiv, clubul Dinamo și-a propus să toarne la DNA competiția Champions League. Cît despre Cristi Borcea…, el poate să toarne cel mult niște copii la DNA.

Nu se știe dacă Sorin Grindeanu își va turna frizerul la DNA, dar cert este că, în chiar clipele în care sînt scrise aceste rînduri, pe internet s-a lansat o petiție către Carmen Iohannis, să își toarne croitorul la DNA.

Traian Băsescu toarnă niște tărie pe gît la DNA, că e ca la el acasă, iar Klaus Iohannis toarnă la DNA diverse băuturi în paharele ambasadorilor străini în România.

Cît despre Victor Ponta, ca să arate tuturor cît este de prigonit de sistemul securist, s-a turnat singur la DNA.

Numai Liviu Dragnea nu toarnă pe nimeni la DNA, fiind o persoană mult prea importantă, așa că vine DNA-ul să toarne la el.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg