Apel disperat! Vă rugăm, ajutați un biet dement

România este pe primele locuri în Europa, în același timp, la creșterea inflației, a prețului energiei electrice și prețului combustibililor.

Concomitent, tot pe datele Eurostat, România ocupă un rușinos prim loc în UE atît în ceea ce privește riscul de sărăcie la care sînt expuși adulții, dar, mult mai grav, și copiii din țara noastră.

România este la coada Europei în practic toate clasamentele făcute pe baza indicatorilor care reflectă calitatea vieții, sistemele de sănătate, de protecție socială și de învățămînt sînt literalmente la pămînt.

În doi ani de guvernare liberală, datoria publică a crescut de la 35% la 50% din PIB, deficitul comercial a ajuns la valori neverosimile, extrem de rușinos, inclusiv în zona agricolă.

Economia nu produce nimic, investițiile istorice cu care se laudă Guvernul nu se văd nicăieri, nici în viața reală, nici în statisticile oficiale, patronatul din România țipă disperat că este sufocat de dezechilibrele economice interne.

Dezvoltarea economică sănătoasă, de lungă durată, este inexistentă, PIB crescînd doar din consum, export de materie primă și inflație.

Nivelul de trai al populației a scăzut drastic în 2021, în urma scumpirilor fără precedent, pe toate palierele, care au la bază măsurile catastrofale adoptate de Guvern în zona energiei, dar și haosul de pe piața RCA, în urma falimentului anunțat și girat de Guvern al City Insurance.

În condițiile astea, să vii tu Vasile Cîțu Pușcăriasu’, să lauzi nivelul de trai al românilor, pe baza unor date măsluite, trebuie să fii realmente un dement sociopat, un adevărat pericol la adresa semenilor tăi.

Demența galopantă e o boală gravă, de care nu trebuie să se rîdă, din contră, trebuie luate măsuri urgente pentru ajutorarea bolnavului.

Faceți bă frate o excepție, e un caz disperat, detașați o Salvare din cîmpul anti-Covid, omul are nevoie urgent de o cămașă de forță și un ciocan în cap, să fie calmat.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg