Aliații din prima linie îi răspund Președintelui SUA -II-


În atenția președintelui SUA, domnul Go Brandon,

Noi, aliații din România, vă rugăm să nu dați curs invitației lunaticilor care conduc această țară:

Nu trimiteți trupele SUA în România, pentru că vor avea de suferit!

În primul rînd, nu vor avea apă caldă și vor trebui să facă numai dușuri reci pe toată perioada șederii în țara noastră.

Nici căldură în bazele militare nu vor avea, asemeni românilor de rînd, dealtfel, așa că vor trebui să se mulțumească doar cu focul democrației ce arde în sufletele lor.

Ne exprimăm mirarea că ați putut da curs invitației unor personaje precum inconștientul de Zapciul Culaie, un provincial mărunt, incult și prost, a cărui cea mai mare realizare în viață este șapca primită de la Donald Trump.

Nu îl ascultați pe dementul de Vasile Pușcărie, fostul șef al Guvernului, nivelul de trai al românilor nu a crescut, din contră, e sărăcie mare pe aici, atît de mare că iar o să rămînă soldații americani fără motorină în tancuri.

Asta dacă nu le vor dispărea cu totul de sub fund și le vor regăsi prin curțile cu fiare vechi, așteptînd să fie date la topit.

Cum ați putut, domnule Președinte, să ascultați de Fruntașul Ciucă, ale cărui cele mai mărețe fapte de arme constau în faptul că a reușit în sfîrșit să citească de pe prompter, fără să se poticnească prea mult?

Sau de mafiotul Dâncu, un pseudo-intelectual cu complexul țăranului întipărit pînă în adîncul fibrei sale de stîlp al grupului mafiot de la Cluj?

Ori de Marcelică Ciolacu, porcul spinos de la Buzău care a fost plantat în pădurea Băneasa ca să alunge alte animale mai timide din boscheții politicii?

Ce să caute, domnule Președinte, trupele americane pe aici? Ce să apere și de cine? Că noi nu mai avem nimic, după 30 de ani de democrație și stat de drept, sub înțeleapta conducere a SUA și UE, noi nu mai avem o țară, un stat și sîntem foarte aproape să nu mai avem nici un popor.

Ce să ia rușii de le noi? Pădurile cărate în Austria? Alimentele pe care nu le mai producem? Oțelul, cimentul și restul industriei care s-au dus pe Apa Sîmbetei?

Și, oricum, stați liniștit, că noi avem cine să ne apere.

Tremură Vladimir Putin numai cînd aude de Radu Tudor, Andrei Caramitru, Lucian Mândruță și atîția alții ca ei, care sufocă zilnic mass media, social media, în general, opinia publică, urlînd că duc rușii un război hibrid al dezinformării.

În minunata noastră țară, atît tinerii frumoși și liberi, cît și dacii ortodocși auriți așteaptă doar un semn ca să meargă la granița de Est și să sape tranșee, să moară cu rușii de gît, să îi muște de beregată, așa că Putin nu are absolut nici o șansă!

Domnule Go Brandon, nu trimiteți domne trupe la noi, că România și-a distrus industria și agricultura ca să fie verzi și să poată primi banii din PNRR, dacă vin tancurile americane și poluează ne ceartă Ursula a’ lu’ Vanderleie, se supără pe noi și ne dă afară din UE!

Vă rugăm, domnule Președinte, nu chinuiți mîndrețe de US troops cu relocarea lor în mărunta noastră țărișoară, că dacă se apropie de Ludovic Orban îi duce ăla la mahoarcă și femei, îi strică pe bieții băieți, îi face incorecți politic, de uită și laptele pe care l-au supt din țîța șefilor de unitate.

Mulțumim frumos!

Semnat, cu aceeași considerațiune, 

Aliații din prima linie

 

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

 

 

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg