Al Patrulea Reich

Cum vedem noi euro-scepticismul

Românii au fost în Europa înaintea multor din cei ce ne dau astăzi lecții de civilizație, ca atare nu avem nevoie să ne facă unii sau alții europeni cu patalama la mînă.

România se află în Europa, nu în Africa, iar euro-scepticismul nu vizează izolarea românilor de ceilalți europeni, de alți cetățeni ai continentului care suferă, ca și noi, de pe urma mafiocrației ce a pus stăpînire pe țările lor.

Uniunea Europeană (UE) nu este Europa, la fel de bine cum Europa nu este Uniunea Europeană. Euro-sceptisimul este o formă de revoltă împotriva UE și a integrării pe care apartenența la această structură o presupune.

O dată cu trecerea anilor, UE s-a dovedit a fi o organizație eminamente mafiotă, super-birocratizată și coruptă, iar politicienii ce servesc instituțiile UE nu sînt decît niște pioni ai corporațiilor internaționale, fără a avea vreo legătură cu cetățenii care chipurile i-au votat pentru a-i trimite în posturile pe care le ocupă.

Așa cum oamenii trebuie să fie liberi și un individ nu are dreptul să îl asuprească pe un altul, țările trebuie să fie suverane și una nu poate avea drept de decizie pentru celelalte.

Or, Uniunea Europeană se dovedește a fi o organizație de factură opresivă, un adevărat Al Patrulea Reich, în care centrul de la Bruxelles conduce cu mînă de fier periferia, cu precădere statele din Sudul și Estul Europei.

În pur spirit neo-imperialist, statele dezvoltate care controlează centrul de decizie exploatează noile colonii de la periferie, pentru a le spolia de resurse.

Asta înseamnă Uniunea Europeană pentru noi și nu vom fi niciodată de acord cu înrobirea României, cu distrugerea caracterului ei național și cu ștergerea identității românești!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

În completarea și pentru fundamentarea celor spuse mai sus, recomandăm parcurgerea articolului-serial ”Al Patrulea Reich”.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1 thought on “Al Patrulea Reich

Comments are closed.

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg