Exploatarea, abuzul și sărăcia sînt ”civilizația” UE! -IV-

 

”Ce a făcut statul român pentru o fetiță din Dâmbovița?” urla un propagandist scabros la Digi 24.

E vorba despre fetița de 11 ani ucisă în județul Dâmbovița, după ce a fost răpită și molestată sexual de un pedofil olandez.

Dar Uniunea Europeană ce a făcut pentru fetița aia? Ce a făcut UE pentru miile de copii din România care nu au veceu în casă? Sau care mor de foame? Sau care nu își permit să meargă la școală? Ce a făcut UE pentru ei?

Că acum sîntem în UE, nu? Propagandiștii odioși ai UE vorbesc de România-stat european doar cînd arată clădirile uriașe ale corporațiilor din cîteva mari orașe.

Vorbesc de UE doar cînd mănîncă rahat cu polonicul despre fondurile europene, care sînt minunate, dar care ajung doar pentru alune și ONG-uri.

Cînd vine vorba de bordeie și de sărăcie lucie, nu mai e de vină UE, e de vină statul român.

Adică e UE doar cînd le convine lor, cînd le vin boabe în rîșnița propagandei.

De ce nu spun ei că UE a adus în România sărăcie și destatalizare? Că UE a adus dispariția clasei mijlocii și adîncirea discrepanțelor dintre bogați și săraci? Că pînă să intrăm în UE, nu se auzise în România de rețele de trafic de persoane și de dispariții frecvente de copii.

De ce nu spun că UE, în loc să vină cu emancipare, cu deschiderea mentalităților, așa cum frumos mințeau propagandiștii acum cîțiva ani, a venit cu cele mai rele tare sociale, cu exploatarea omului de către om, cu dictatura capitalului, cu zornăit de cătușe și domnia procurorilor, cu o degradare morală fără precedent și cu negarea a tot ceea ce a mai rămas ”sfînt” în mintea oamenilor?

Că olandezii văd România ca Raiul Pedofililor, de cînd am intrat în UE. Că, din cauza sărăciei și a uriașelor diferențe de nivel de trai, românii nu se pot apăra de străinii cu foarte mulți bani, care vin aici și cumpără tot, prin corupție și rețele de crimă organizată.

Nemernicii dracului, profită de moartea absolut tragică a (încă) unui copil, ca să își latre propaganda mai departe. Încă de la cazul Colectiv și pînă în prezent, propagandiștii scîrboși ai UE s-au urcat pe cadavre, pentru a-și atinge scopurile.

Hoții au strigat hoții, au încercat să ascundă adevărul lovind și mai tare în statul roman, deja făcut praf de amestecul străinilor în treburile noastre interne, de teoriile neo-liberale impuse de UE, de capitalismul feroce, de goana nebună după profit necondiționat și de orice fel de lipsă de frică de Dumnezeu.

Mai erau pedofilii olandezi și belgieni ca la ei acasă dacă nu am fi fost în UE? Ar mai fi fost România satul fără cîini care e azi, dacă UE nu ar fi impus regionalizarea și descentralizarea, adică desființarea statului central?

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg