Andrei Gigantu’ și boss de boss Gabriel de la Caracal e barosani cu valoare

Plesu-si-liiceanu

Dacă România post-decembristă nu se poate plînge de ceva, e că în anii de după 1990 oamenii de cultură au abundat în societatea românească.

Începînd cu Florin Salam, Vali Vijelie, Guță și Copilu’ Minune și terminînd cu Andrei Pleșu Gigantu’ și boss de boss Gabriel Liiceanu de la Caracal, toți au ținut cultura pe cele mai înalte culmi și au bucurat românii la nunți și prin alte chermeze exclusiviste, cum ar fi tîrgurile de carte.

Băieți de băieți, oamenii de cultură de la noi e toți șmecheri și de dreapta și îi batjocorește pe fraierii fără dinți în gură, care muncește opt ore pe zi ca să cîștige o pîine. Ei s-a descurcat foarte bine în viață, că are școala veții și a știut să pună mîna, care a făcut o speculă, care a șparlit varză, care o editură de la stat, fiecare după posibilități.

Ca toți barosanii, oamenii de cultură din România e toți băsiști pînă la moarte, că Traian e șmecher și îi sparge pe bugetari. De cînd nu mai e Băsescu președinte, oamenii de cultură s-a reorientat, e toți cu Iohannis, că e neamț tare și le-o dă la penali la oase.

Ei, oamenii de cultură, nu are probleme cu legea, că e șmecheri și se pune bine cu gaborii, cu procurorii, cu DNA, fiecare în ce gașcă a apucat să intre. În rest, ei își bate joc de proștii ăilalți de români, pe care îi fute gaborii și DNA, dacă e proști și n-a știut să se descurce în veață.

În general, oamenii de cultură din România se descurcă și are mașini barosane, Alfa Romeo și BMW, care le pune nume de alint și cîntă și scrie despre ele, sau se unge cu alifii scumpe pe corp, că e băieți fini, de mătase, nu ca fraierii ăia care muncește și pute a transpirație și are mîinile crăpate.

Străinătatea se omoară după ei: Salam a cîntat recent în State, de și-a luat suta de mii de coco, iar boss de boss Gabriel de la Caracal a dat pe gură tocmai la Bruxelles, în capitala Uniunii Europene, la valoare lui leșină cucuoanele din PPE cînd îl audă ce măiastru glăsuiește.

Că e tari și hoți și șmecheri, oamenii de cultură de la noi le e scîrbă de românii săraci și proști, care s-au apucat de sărăcie să își vîndă pădurile și pămînturile către străini, cum s-a exprimat în silă Andrei Gigantu’. Ei îi iubește pe străini, nu pe români, că străinii e barosani cu bani și marcă banul fără număr prin ong-urile finanțate din exterior, nu ca fomiștii de săraci care nu are bani să cumpere o carte.

Poporul român pur și simplu nu și-i permite, nu îi merită pe așa oameni de cultură, filosofi și scriitori maneliști, care le știe ei pe toate, după ureche, ca boss de boss Gabriel de la Caracal și Andrei Gigantu’. Ei nu se adresează așa, la toți fraerii, ci numai la tinerii frumoși și liberi, care e deștepți și culți în cap.

Așa oameni de cultură ca boss de boss Gabriel de la Caracal și Andrei Gigantu’, chiar dacă e scumpi, își merită banii, că ca valoarea lor nu o mai are nimenea.

Doar că românii e proști și nu știe să aprecieze.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Andrei Gigantu’ și boss de boss Gabriel de la Caracal e barosani cu valoare

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg