Al Patrulea Reich -XIV-. Uniunea Eurovizionistică

Preambul:
Dar dacă Laura Kodruța Kovesi este atît de apreciată de europeni, de ce nu a trimis-o România să fie reprezentanta noastră la Eurovision?

Faptul că milioane de români și-au dorit-o pe Laura Bretan în finala Eurovision de la Tel Aviv nu a contat nici cît negru sub unghie pentru cei de la TVR.

Instituția, altfel plătită cu foarte mulți bani publici, a ales să dea mai multă importanță votului a doi pîrliți LGBT, de parcă bloggării veniți de nicăieri le susțin teveriștilor salariile babane, prin plata abonamentelor tv sau prin subvenționarea cu bani publici.

Oricum, ar spune unii, pagubă în ciuperci, Eurovisionul este oricum o labă de concurs, fără nici o legătură cu muzica, valoarea artistică sau bunul-simț, în general.

Așa este, dar aici este vorba în primul rând despre ceea ce doresc oamenii din această țară și despre cît contează acest lucru în ochii celor care ar trebui să îi reprezinte. Cu atât mai mult cu cât TVR este Televiziunea Națională, finanțată din banii românilor, nu din cei ai diverselor cercuri obscure de interese.

În mod similar, deși repudiată de o țară întreagă, Laura Codruța Kovesi este la un pas să devină procuror-șef european, doar pentru că așa vor niște birocrați de la Bruxelles.

Nu există palmă mai mare pentru România, ca o individă cercetată penal în țara noastră, o penală (sic!), să fie ridicată în slăvi de conducerea mamutului birocratic globalizat, care este UE.

Nu este jignire mai mare pentru români, ca simbolul asupririi băsiste și al statului polițienesc, LCK, să le fie băgată pe gât, de către o Uniune Europeană autistă și surdă la vocea popoarelor ce o formează, drept neprihănirea în persoană, fecioara justiției europene, Ioana D’Arc ce se jertfește în lupta cu corupții.

Românii nu o mai vor pe Kovesi, nu vor să mai audă de ea și au demonstrat acest lucru cu vîrf și îndesat la ultimele alegeri generale, cînd au votat masiv cu alianța care le-a promis că o să o facă dusă.

În ciuda propagandei uriașe care o susține pe fosta șefă a DNA, plătită de serviciile secrete care stau în spatele ei, acest lucru nu s-a schimbat și se va vedea încă o dată, la viitoarele scrutinuri din acest an, cînd PSD va obține din nou, fără probleme, victorii zdrobitoare.

Încă o dată însă, voința românilor nu a contat nici cît negru sub unghie.

Și cel mai bine se poate vedea acest lucru prin faptul că merg degeaba la vot, iar Parlamentul și Guvernul alese de ei nu conduc țara ci se închină voinței tuturor ambasadorilor și LGBT-iștilor veniți de aiurea, atât timp cât reprezintă imperiul globalist.

Este deja evident și doar niște naivi nu văd că, atât timp cât România va juca în hora globalistă, soarta a milioane de români va fi hotărâtă de toți neaveniții, iar ei nu vor mai avea dreptul să hotărască nimic în țara lor.

Li se va băga pe gît, de ”la centrul” din afara țării, ce muzică să le placă, ce orientări politice, sexuale sau de orice fel să adopte, fără să țină nimeni cont de ce doresc ei.

Exact ca la Eurovision.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg