Sponsori

Invectiva.ro este o inițiativă publicistică independentă, care se suține exclusiv prin mijloace proprii.

Libertatea opiniilor publicate pe site-ul www.invectiva.ro și caracterul lor original, aparte de știrile și materialele prezentate de mass media corporatiste, rezidă tocmai din lipsa oricărei presiuni de natură financiară asupra conținutului editorial.

Singura cenzură aplicată asupra textelor publicate de site-ul Invectiva.ro este cea determinată de conștiința autorilor acestor texte.

Conținutul original marca Invectiva.ro înregistrează în prezent un număr important de distribuiri în social media românească, articolele site-ului nostru fiind, de asemenea, preluate de numeroase alte publicații electronice.

Pe de altă parte, posibilitățile de care dispune Invectiva.ro fiind unele limitate, existența, evoluția și dezvoltarea sa în timp sînt condiționate de atragerea de noi resurse financiare.

Dacă apreciați conținutul publicat de Invectiva.ro și doriți să contribuiți la menținerea și întărirea unei voci independente, extrem de acide și care ”spune lucrurilor pe nume și prenume” în peisajul new media autohton, o puteți face devenind partener financiar al site-ului nostru, prin sponsorizări sau donații.

Pentru orice fel de informații și detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@invectiva.ro.

Mulțumim.

[Exq_ppd_form]

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg