Stima noastră și mîndria – Liviu Dragnea, România!

liviu dragnea

Mult stimate și iubite conducător!

Noi, cetățenii frumoasei noastre patrii, România, cu nețărmurită admirație și respect, dorim să va mulțumim din inimă pentru că existați și aveți grijă de viața, destinele și vorbele nostre de muritori de rînd, gata oricînd să cadă în patima defăimării!

Măreața dumneavoastră viziune se dovedește, iată, o divină binecuvîntare pentru niște bieți plătitori de taxe și impozite, așa, ca noi, de care nu numai că vă îngrijiți să le strîngeți obligațiile fiscale, întru gloria eternă a istoricei guvernări PSD, dar pentru care vă istoviți, cu atît neprecupețit efort, mintea genială, pentru a da legea defăimării și a pune astfel lucrurile la punct.

Pur și simplu nu vă merităm, glorios conducător, noi, niște români atît de nemodernizați și ne-europenizați, gata oricînd, în spirit ludic, să verse, precum strămoșii noștri, vorbe de ocară, cum ar fi ”cretin de băsist”, ”mafiot de pesedist”, ”dobitoc de liberal”, ”javră de parvenit”, ”descreierat de ucigaș de cîini”, ”politician corupt”, ”mutălău de sas” și așa mai departe.

Astfel de atingeri asupra bunului-simț trebuie, aveți dreptate, aspru pedepsite, în spiritul europenizării și globalizării complete a neamului românesc, așa cum a expus, în magistrala sa cuvîntare, și domnul președinte Klaus Iohannis, fie să-i priască slănina pe care o servește zilnic, la micul-dejun!

Trăsăturile de spirit condamnabile ale poporului nostru, precum istețimea, caracterul hîtru și vorba iute, cît a mai rămas din ele, trebuie aspru înfierate, iar personaje precum naționalistul extremist și intolerant de Păcală interzise cu desăvîrșire în mentalul și comportamentul colectiv, întru gloria eternă a toleranței și a corectitudinii politice!

Vă rugăm, lider luminat, interziceți marii clasici ai literaturii române, Creangă, Caragiale, Eminescu, a căror operă literară abundă de vorbe cu caracter defăimător și intolerant la adresa diverselor categorii sociale ale timpului, și, cu precădere, în ceea ceea ce privește alesele caractere ce formau, și la acea vreme, clasa politică.

Interziceți, erou olimpian, vorbele de ocară la adresa actualei clase politice și a noilor boieri îmbogățiți peste noapte, creați de aceasta, pentru ca nimeni și nimic să nu stea în calea nașterii noii Românii europene multilateral dezvoltate, chezășie a prosperității, civilizației și progresului pe care ni le aduc nouă partidele politice și cei ce le formează, indiferent de gașca mafiotă transpartinică din care fac ei parte!

Vă conjurăm, nu ne lăsați așa, de capul nostru, să spunem ce ne vine la gură, dați mai repede legea defăimării și, în același timp, grăbiți legea votului obligatoriu, pentru a nu ne permite să atentăm la viitorul țării și să nu mergem cumva la vot.

Doar așa, după ce mărețul stat român, pe care cu atîta grație și timiditate feciorelnică îl conduceți, ne va jupui cu taxe și impozite, ne va obliga să votăm și ne va băga pumnul în gură, vom putea spune că am gustat pînă la fund din minunata cupă a democrației și a statului de drept constituțional.

Vă mulțumesc, vă adoră și vă pupă pe mustață,

Cetățenii României.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg