Sclavii în casă ai Uniunii Europene -II-. Ziua Înfrîngerii

ziua infringerii

Motto:
”Intelectualitatea europeană nu a putut vedea, la vremea respectivă, în anii ’30, amenințarea mortală reprezentată de ideologia nazistă. Astăzi, 70 de ani mai tîrziu, istoria face din nou apel la înțelepciune și vigilență.”
– Vladimir Putin

Cei mai înalți reprezentanți ai Uniunii Europene au refuzat, cu o aroganță potrivită unor cu totul alte timpuri, să participe la Ziua Victoriei, organizată pe 9 mai la Moscova de autoritățile ruse, ca un moment de celebrare a înfrîngerii trupelor naziste din Al Doilea Război Mondial.

Președintele ceh a fost singurul șef de stat din Uniunea Europeană care a răspuns, spre onoarea sa, invitației lui Vladimir Putin de a participa la ceremoniile de la Moscova. Cît despre ceilalți lideri ai UE, refuzul de a participa la sărbătorirea înfrîngerii celui de-Al Treilea Reich nu face decît să alimenteze acuzele cum că Europa este condusă acum de niște naziști fără scrupule, iar noua aristocrație politică europeană pune, încet, dar sigur, bazele celui de-Al Patrulea Reich.

De Ziua Victoriei asupra Germaniei naziste, zi în care ar trebui amintite ororile celui de-Al Doilea Război Mondial, tocmai pentru că uitarea lor vine cu pericolul ca ele să se repete, în România, țara iobagilor de casă ai Uniunii Europene, nu s-a suflat o vorbă la nivel oficial!

Slugi devotate, zapciii care conduc România au răspuns disciplinați ordinelor venite de la Washington și Bruxelles, boicotînd total evenimentele organizate de autoritățile ruse, atît la Moscova, cît și în cadrul ambasadei Rusiei la București. Se poate spune chiar că au dat dovadă de exces de zel, avînd în vedere că pînă și cancelarul german, Angela Merkel, a ales să apeleze la o soluție de compromis și a vizitat Moscova a doua zi, pe 10 mai, recunoscînd, în fața lui Vladimir Putin, meritele majore pe care Armata Roșie le-a avut, în răpunerea monstrului nazist al lui Hitler.

La noi, în schimb, singurele amintiri despre ceremoniile de la Moscova au fost miștourile de joasă speță, făcute la mai multe televiziuni, despre un tanc rusesc care s-ar fi defectat, în timpul repetițiilor pentru Ziua Victoriei.

S-a făcut însă propagandă la greu cu Ziua Uniunii Europene. Iobagi proști și umili, românii serbează prin cîntec, joc, voie bună și pomeni electorale, într-o veselie soră cu imbecilitatea, ziua asupritorilor, care le-au transformat țara într-o colonie bananieră.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat, încă de la intrarea României în sfera de influență a UE/NATO/SUA și pînă acum, românii serbează, rupți în fund și cu căciulile în mîini, dar altfel mîndri pînă la Dumnezeu că îi bagă și pe ei bogații în seamă, anii de jaf și spoliere a economiei naționale, de sărăcire și batjocură, la care au fost supuși de către colonizatori.

Întocmai ca în perioada interbelică, atît cei ce alcătuiesc așa-zisa clasă politică, dar și vîrfurile intelectualității și românii de rînd, au încremenit în poziția de sluj la adresa Berlinului și a aliaților săi, doar de dragul de a putea emite ifose că fac parte din ”lumea bună”.

Sclavi în casă dedicați, pînă la ultima suflare, stăpînilor, românii ignoră Ziua Victoriei, alegînd să serbeze alături de asupritori, în speranța că de Ziua Înfrîngerii prind și ei un mic și o bere gratis!

4 thoughts on “Sclavii în casă ai Uniunii Europene -II-. Ziua Înfrîngerii

  1. Asta se identifica cu idolatria. Acesti indivizi care idolatrizeaza entitati sioniste malefice, nu mai fac parte dintre oameni. Au devenit niste posedati, dependent de entitatile mentionate mai sus.

  2. lasa bre intelectualul lui peste ca nici armata ROSIE nu e decat reprezentata unei alte variante a nazismului si anume comunismul, care a facut mult mai multe victime de fapt decat Hitler si ai lui. nu vad nimic de sarbatorit intr-o “victorie” a unui razboi mondial care a fost de fapt un macel mondial. nici un razboi nu ar trebui sarbatorit, victorie sau nu. un razboi nu trebuie decat evitat. te numesc si eu pe matale iobag daca poti sa imi ridici in slavi puterea si circul sau pardon, parada de la Moscova. aceeasi putere care a incalecat acum Ucraina si a aruncat motanul pe americani. nu sustin cu ardoare nici America sau UE dar sa fii asa inflacarat vorbind despre rusi, mi se pare de-a dreptul gretos.

  3. Pai normal ca nu zic nimic de evenimentele din Moscova.Slugoii își servesc stapanul si continua spalarea de creier a prostimii de rand.Impartiali nu au sa fie niciodata.
    Mai vine si iobagul ala si spune ca un sistem a facut victime.Bai iobag umil si prost, înafara de fascism , nici un sistem nu specifica ca anumiti oameni sunt inferiori si trebuie sa moara.Celelalte sisteme doar sunt rau puse în practica de tot felul de criminali.Fa diferenta incapabilule.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg