Românii cinstesc așa cum se cuvine Sărbătorile lui Pascal

iepurasul pascal

Românii așteaptă cu nerăbdare Sărbătorile Pascale. Ei se pregătesc așa cum cere tradiția pentru celebrarea pascală. În acest scop, au început deja să ia cu asalt supermarketurile pascale, pentru deja binecunoscutele cumpărături pascale.

Toată lumea cumpără ouă pascale, cozonaci pascali și vin pascal. Cei cu dare de mînă au umplut cărucioarele pascale din magazine.

Deja pe străzi se simte atmosfera pascală. Cei mai mulți dintre români se pregătesc pentru chiolhanul pascal, însoțit, de multe ori, de apelul pascal către Salvarea pascală.

Cei mai tineri se vor bucura de distracția pascală din cluburile pascale. Unii dintre ei și-au făcut deja rezervări pascale la mare, unde vor petrece Sărbătorile Pascale, pe litoralul pascal.

Iepurașul pascal aduce o grămadă de oferte pascale. Reclamele pascale au inundat mass media, iar promoțiile și discounturile pascale fac tot posibilul ca fericiții consumatori pascali să rămînă fără nici un ban în buzunar.

Televiziunile au pregătit programe pascale. Polițiștii, au luat, de asemenea, măsuri pascale, pentru ca traficul pascal să se desfășoare în bune condiții. Turiștii pascali vor putea astfel să ajungă fără probleme în pensiunile pascale, care au pregătit pachete de cazare pascale pline de surprize pascale.

În acest an, weekendul pascal se suprapune atît de armonios peste sărbătoarea de 1 Mai, așa că distracția va fi dublă și petrecerile pascale se vor ține lanț.

Nimic nu îngrădește bucuria pascală a românilor. Ei sînt atît de voioși, că își urează reciproc, atunci cînd se întîlnesc pe stradă, să pască fericiți.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg