“Maidanezii”, o diversiune oribilă

mineriada

Pe măsură ce trec orele, acum, că s-a anunțat și un miting anti-maidanezi în București, este din ce în ce mai clar că asistăm cu toții la o diversiune oribilă: nu au mai fost scoși în stradă “minerii”, ca în anii 90, nici “suporterii”, ca anul trecut – acum a venit rîndul maidanezilor să fie folosiți ca temă pentru înfricoșarea bizonilor slabi de înger…

Intenția ticăloasă este cu atît mai străvezie, iar mass media autohtone își arată adevărata față de gîde hîd (sic!) cu cît mediatizează mai intens ura, moartea, cu cît instigă mai mult la violență, la declanșarea celor mai primitive instincte, în timp ce manifestațiile PRO cîini și PRO dreptul acestora la viață anunțate, ÎN NUMĂR DE TREI, nu pot trece de barajul mediatic instituit de presa cea deontoloagă ca o fată mare.

Oricît au încercat să impună un embargo asupra protestelor legate de Roșia Montană, mass media din România s-au lovit de încăpățînarea și determinarea românilor de a se opune acestui proiect ticălos. Așa că au schimbat tactica: au declanșat isteria legată de cîinii fără stăpîn, pentru a impune o altă agendă. Nu mai vorbește nimeni acum de RMGC și cianuri, toată lumea este prinsă în disputa dementă legată de maidanezi.

“Divide et impera” este un vechi dicton latin, pus în aplicare de toate strategiile de manipulare, iar românii se arată gata să fie din nou stăpîniți, în falia care se cască tot mai largă între diversele pături ale societății.

Frica, de asemenea, este un alt concept fundamental utilizat de dictatorii de oricînd și oriunde, concept folosit pentru manipularea maselor în scopul evident de a le supune.

Ambele metode de manipulare au fost folosite din plin în România de după 1989 de cei ce și-au instaurat, cu orice preț, regimul de dominație asupra societății românești. De fiecare dată cînd românii au crezut că sînt de capul lor și au ieșit în stradă, diversiuni parcă trase la indigo au creat confuzie, teamă, i-au dezbinat pe protestatari și i-au trimis înapoi în case.

Să ne amintim doar de “teroriștii” din 1989, de “minerii” anilor 90 sau de “suporterii” care au pus surdină pe protestele de anul trecut împotriva guvernării Băsescu-Boc-Udrea.

Iar Traian Băsescu, din postura lui de cel mai vizibil reprezentant al Securității, nu s-a sfiit, după cum se știe, nici măcar un moment să abuzeze de amenințări, de instigări, de asmuțiri ale unei pături sociale împotriva alteia. A făcut exact ce a fost învățat să facă, iar metodele securiste sînt aplicate, după cum se vede, ori de cîte ori este nevoie.

De data asta a venit rîndul protestelor împotriva proiectului Roșia Montană să fie amuțite prin diversiuni de sorginte securistă. Cu această ocazie, cei ce se află de fapt în spatele RMGC s-au dat în vileag, prin metodele pe care le-au folosit.

Exploatarea minereurilor de la Roșia Montană nu are nici o legătură cu interesul național, este doar o nouă afacere, poate cea mai mare, a grupurilor de interese, a mafiei securiste ce seacă de peste douăzeci de ani România de resurse.

Monstruozitatea acestei caracatițe, tentaculele sale ce au cuprins fără scăpare societatea românească, pe care o țin într-o sufocantă strînsoare, pot fi acum văzute cu ochiul liber.

Imediat ce au primit semnalul, slugile mafiei securiste din politică și mass media au declanșat la unison diversiunea legată de cîinii fără stăpîn. Iar caracatița este cu atît mai înfiorătoare cu cît a cuprins toată clasa politică autohtonă și cele mai importante organe de presă.

Ca să își poată îndeplini nederanjată planurile, caracatița ne omoară acum cîinii. Poate că, mai curînd decît credem, va veni și rîndul nostru.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg