Gruparea extremistă Al Limba dh’Al Cur face ravagii!

califatul iohannistan

Încet, dar sigur, România intră pe lista țărilor afectate de flagelul terorismului.

După teroristul cu butelia, care a băgat groaza în polițiștii din Timișoara, acum cîțiva ani, și maghiarul care a vrut să își detoneze damigeana cu palincă tocmai de Ziua Națională a României, noi amenințări se ridică la orizont.

Chiar astăzi, un tînăr jihadist din Craiova, membru al grupării extremiste Al Zaibăr, a fost ridicat de acasă de DIICOT, pentru că promova pe internet propaganda islamistă.

Aceste amenințări pălesc însă în comparație cu pericolul reprezentat de acțiunile unui alt grup radicalist, format din indienii care se închină la Culaie – Limbă Moartă și la profetul lui, Julien.

Gruparea extremistă, auto-intitulată Al Limba dh’Al Cur, a pornit deja Jihadul, războiul sfînt, împotriva tuturor infidelilor care nu se închină la valorile Dreptei, ale tehnocrației și austerității, în vecii vecilor, amin!

În același timp, teroriștii ridică în fiecare zi rugăciuni, ode fierbinți și cîntece de preamărire către idolii lor, Culaie – Limbă Moartă și profetul său Julien, pe care îi recunosc ca fiind scoborîrea între vii a Dumnezeului UE.

Toți cei care nu achesează la valorile și la preamărirea idolilor grupării sînt repede afursiți de teroriști, care amenință că se detonează în public, ceea ce ar reprezenta cu adevărat un dezastru, pentru că nu ar mai putea fi șters mirosul de căcat nici o sută de ani, de acum încolo!

Cu atît mai periculoasă este gruparea extremistă Al Limba dh’Al Cur, cu cît înregimentează un număr considerabil de scriitori, de poeți, de jurnaliști, de filosofi și de alți tineri frumoși și liberi.

În fanatismul lor dement, jihadiștii Al Limba dh’Al Cur au jurat, cu mîna pe portofele, că nu își vor găsi pacea, pînă cînd România nu va fi transformată în Califatul Iohannistan.

Iar membrii grupării sînt de un radicalism nemaiîntîlnit pînă acum în România, nici măcar în rîndul talibanilor țărăniști sau al celor portocalii, ignorînd toate riscurile și neprecupețind nici un efort să își pupe, cu perseverență și fanatism, idolii în cur.

Spre deosebire de jihadiștii islamiști, care au promise 70 de fecioare abia după ce se jertfesc pe altarul cauzei și ajung în Rai, indienii lui Culaie Limbă – Moartă sînt mult mai avantajați, ei avînd-o promisă pe Andreea Pora chiar din timpul vieții.

Așa să le ajute Dumnezeu!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg