Cîinii latră, caravana crimei trece!

ciinii latra

Sîmbătă a avut loc a patra ediție a protestului internațional ”Yes! WE CARE!”, în cadrul căruia sute de protestatari, în București, alături de peste o mie de oameni din 27 de orașe ale Europei, au atras din nou atenția asupra unor realități ce se petrec în România, absolut inacceptabile pentru un stat civilizat.

Cîinii fără stăpîn din România au fost transformați de niște autorități lacome și imorale într-o sursă inepuizabilă de profit din tortură și crimă, niște calcule foarte simple arătînd că ”Afacerea Maidanezul” este una extrem de bănoasă, avînd un potențial de sute de milioane de euro, la nivelul întregii țări.

Rețeta este una simplă: primăriile își alocă bugete uriașe, de milioane de euro, în fiecare an, pentru ”rezolvarea” problemei cîinilor fără stăpîn. În schimb, animalele sînt prinse, încarcerate și ucise într-un mod brutal, cu adevărat demn de Evul Mediu, utilizîndu-se lațuri, lopeți și răngi, în general vorbind, facîndu-se un exces trivial de forță brută, pentru ca banii destinați unei gestionări civilizate a situației, inclusiv cei pentru mîncarea și îngrijirea animalelor, să ajungă în buzunarele primarilor și ale apropiaților lor.

Pînă și incinerarea cadavrelor a ajuns o sursă de îmbogățire pentru autoritățile fără nici un Dumnezeu din România, așa că nu mai miră pe nimeni că cei ce ar trebui să rezolve problema cîinilor fără stăpîn fac tot posibilul pentru rămînerea și înmulțirea acestora pe străzi.

Dacă s-ar proceda așa cum se face în toate țările civilizate, respectiv la sterilizarea cîinilor fără stăpîn, dacă s-ar adopta programe coerente pentru încurajarea adopțiilor și pentru descurajarea abandonurilor, primăriile ar rămîne fără o vacă grasă de muls, iar primarii și-ar face vile cu un etaj mai puțin.

Din contră, primăriile fac exact pe dos, așa că ”Afacerea Maidanezul” merge mai departe, în ciuda protestelor tot mai puternice venite dinspre societatea civilă, care reclamă omorîrea în chinuri a mii de animale și intenția vădită a primarilor de a perpetua la nesfîrșit acest măcel.

Deși peste 60% dintre români s-au declarat, în cadrul unui sondaj de opinie independent, realizat anul trecut, împotriva eutanasierii cîinilor fără stăpîn, primăriile marilor orașe continuă să ”eutanasieze” cu răngi, lopeți, lanțuri, topoare, sau prin injectarea cu diluanți, niște animale blînde, care pot oferi o cantitatea infinită de dragoste și care nu fără temei au fost numite ”cel mai bun prieten al omului”.

Totul în numele goanei nebune după bani și parvenire a unor monștri cu chip de om care, în condițiile haosului politic, social și moral, a disoluției oricărei forme de autoritate și a dispariției principiilor ce țin de umanitate, de morală, de civilizație sau de orice fel în România, au ajuns în poziția vremelinică să conducă și să ia decizii.

Afacerea este una atît de lucrativă, încît a cuprins în mrejele ei autorități publice locale și centrale, mare parte din clasa politică, mass media aservite, care le cîntă în strună, în general, principalii factori de decizie ai țării.

Iar instituțiile publice, care ar trebui să se preocupe de bunăstarea și siguranța cetățenilor, au grijă doar să se îngrijească de bunul mers al ”Afacerii Maidanezul”, angajații acestora agresîndu-i în mod violent, așa cum deja au fost documentate nenumărate cazuri, pe oamenii normali la cap și cu suflet care încearcă să se pună în calea măcelului.

În fața unei afaceri de sute de milioane de euro, nu este de mirare că nimeni din clasa politică imorală și dintre autoritățile corupte ale Statului român nu este dispus să ridice un deget, în apărarea unor animale nevinovate, ba, mai mult, se poate spune, în numele condiției de oameni, nu de monștri, a celor ce trăiesc în această țară.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Cîinii latră, caravana crimei trece!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg