Care este diferența între un drapel național și o cîrpă ordinară

cirpa ordinara

Începînd de ieri, românii se pot lăuda că au oficial cel mai mare steag din lume, măsurat, cîntărit, admirat și în dungă, și, bineînțeles, certificat și înregistrat de oficialii de la catastiful cu recorduri.

Nici nu ar trebui să fie așa un eveniment ieșit din comun, dacă ne gîndim că nu e ăsta primul record trecut în dreptul țării noastre și că mai avem multe motive cu care să ne mîndrim!

De exemplu, România deține primul loc în Europa în ceea ce privește rata mortalității infantile. Abandonul școlar a ajuns, de asemenea, la un nivel record pentru o țară civilizată a mileniului trei.

Românii bat recordul în Europa și în ceea ce privește starea lor proastă de sănătate, pe fondul sărăciei, lipsei de educație și a proastei alimentații. Deținem, de asemenea, recordul la cele mai mici cantități de pastă de dinți, săpun și șampon folosite, printre celelalte națiuni europene.

Popor mîndru, jumătate dintre noi se duc încă la veceu în fundul curții, iar mulți încă nu beneficiază acasă de avantajele unui trai civilizat precum apa curentă, gazele naturale sau energia electrică.

Că sîntem cei mai săraci și corupți din Europa, că am ajuns o colonie patetică jefuită în fiecare zi de Imperiul UE, nici nu mai trebuie să spunem.

Bine că avem cel mai mare steag! El o să ne încălzească, o să ne țină de foame și o să le dea la copiii mici să sugă. Cu atît mai mult cu cît la desfășurarea sa au participat și cei mai în vogă politicieni români, reprezentanții de seamă ai clasei politice contemporane.

A fost de față chiar premierul Bok 3, pe numele său de coabitator Victor Ponta, despre care se știe că este un susținător de seamă al regionalizării țării, și, așa cum singur a declarat, un suporter al autonomiei pe criterii etnice și al cedării de suveranitate națională în favoarea Statelor Unite ale Europei.

Păi, în aceste condiții, cu cei ce susțin fervent cedarea suveranității și renunțarea la integritatea teritorială a țării de față, se mai poate spune că am asistat la desfășurarea a opt hectare de steag național?

Drapelul României este cel omagiat de veteranii Armatei Române, este simbolul în numele căruia și-au vărsat sîngele strămoșii noștri și pentru care și-au dat viața generații de patrioți români.

Așa că de fapt am asistat cu toții la înscrierea în Cartea Recordurilor a celei mai mari cîrpe ordinare, cu care toți politicienii români trădători, dimpreună cu liderii de opinie vînduți și mass media aservite intereselor corporatiste ale globalizării se șterg la fund chiar în momentul în care sînt scrise aceste rînduri.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg