Tolerați în propria țară -VII-. România nu mai e pentru români

Compania ucraineană de servicii poștale și de curierat Nova Poshta intră începînd din această lună pe piața din România.

Să desființăm Poșta Română, oricum nu ne mai trebuie, dă-o dracului! Și să dăm profiturile obținute de companiile românești din energie fraților ucraineni, așa cum ne-au cerut, că noi oricum nu avem ce să facem cu ele. Slava Ucraina!

Oricum nu mai e nevoie de companii românești, le privatizăm pe toate, așa cum nu mai e nevoie nici de români: Ei au început să fie rapid înlocuiți nu doar de ucraineni, dar și de asiatici și africani.

Realmente geme Bucureștiul de ei. Iar muncitorii din Asia de Sud-Est nu lucrează acum doar în construcții, ci și pe post de curieri sau de angajați care distribuie pe rafturi mărfurile supermarketurilor (aplauze! străine).

Aici nu e vorba de rasism, nici de xenofobie, dar cum să se simtă un român amenintat tot mai puternic de numărul mare și în creștere rapidă al străinilor de tot felul, dacă nu ca un paria, ca un străin în țara lui?

Niște asiatici de sud-est au putut fi văzuți recent în preajma magazinului Bucur Obor cum ochiseră un dud din parc și se întrebau dacă dudele pot fi mîncate, atît de mare era foamea în ei.

Sau poate că nu aveau garnitură la friptura de șobolan, presa românească a relatat cu dovezi filmate că pun ăștia în oală tot ce prind: cîini, șobolani, popîndăi de pe cîmp.

Să mai spunem că nu s-a deranjat nimeni din rîndul autorităților să îi consulte pe români dacă vor să nu mai aibă loc pe stradă de tot felul de refugiați și imigranți.

Nici nu e ăsta rolul cetățeanului român, plătitor de taxe și impozite, să fie consultat de diferitele autorități, de la primari la guvern, în legătură cu ce dorește.

Nu, rolul lui, de tolerat în propria țară, este să fie agresat din toate pozițiile de niște autorități care răspund doar intereselor globaliste și care nu mai au nimic de-a face cu interesul național.

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg