Toleranța la ipocrizie și dublu – standard -VIII-. Antisionismul nu e antisemitism

Criminalii care conduc azi Imperiul globalist al Răului au înfăptuit încă o mare ticăloșie de proporții istorice: Au pus semnul egalității între antisemitism și antisionism.

Deși sună asemănător, cele două concepte sînt departe de a face referire la același lucru.

Antisemitismul ține de ura rasială. Să fii antisemit înseamnă să spui că orice evreu e rău. La fel cum rasiștii spun că orice ”negru” (sau oricare alt om judecat doar prin prisma rasei sale) e rău.

De cealaltă parte, antisionismul e un concept politic. Nu are nici o legătură cu rasismul. Antisionismul este împotriva unei mișcări politice, în speță cea sionistă și condamnă caracterul fascist, imperialist, violent și criminal de care a dat și dă în continuare dovadă această mișcare.

Concretizarea sionismului este statul ilegal și criminal Israel, cu toate abuzurile și nedreptățile pe care le-a făcut acesta împotriva populației arabe din Palestina, dar nu numai, încă de la înființarea sa și pînă în prezent.

Antisionismul nu spune că ”orice evreu e rău”, ca antisemitismul. Antisionismul spune că statul Israel ”e rău”, la fel uriașele interese și forțe obscure ce au venit și vin în sprijinul acestui stat.

Respectînd similaritatea cu rasismul împotriva celor de culoare, să fii antisionist nu înseamnă să spui că orice negru e rău, ci să condamni anumite mișcări politice, cum ar fi ”Black Lives Matters”, care în esență s-a dovedit a fi mai rasistă decît cei pe care îi acuză de acest lucru.

La fel cum ”Black Lives Matters” i-a ”confiscat” pe cei de culoare din Statele Unite, pretinzînd că le apără drepturile, în timp ce în realitate este doar un vehicul politic de pe urma căruia profită cele mai urîte interese globaliste, sionismul spune că apără drepturile evreilor.

Sioniștii au tot încercat să pună semnul egalității între ei și poporul evreu, tocmai pentru a se legitima, ca și ”Black Lives Matters”, a fi singurii reprezentanți ai acestuia și pentru a profita de acest lucru pentru a-și urmări interesele, departe de a fi unele umaniste.

Azi, nu mai ai voie să spui ceva împotriva Israelului și a crimelor pe care statul sionist le-a făcut și le face în continuare, fără să fii declarat antisemit.

Atît administrația de la Washington, cît și slugile ei inepte de la Bruxelles, Paris, Berlin, București sau de oriunde, au pus egalitate între antisionism și antisemitism și au anunțat măsuri drastice de pedepsire împotriva ”antisemiților”.

În fapt, nu este decît o formă brutală și primitivă de cenzură, o încălcare fățișă a drepturilor omului, un pumn băgat în gura celor care au alte opțiuni politice decît să susțină necondiționat sionismul.

În fața unor astfel de poziționări extremiste și abuzive, mai ales că sînt făcute de la cel mai înalt nivel, să nu se mire nimeni, cu precădere în Uniunea Europeană, dacă răspunsul celor oprimați va fi unul pe măsură: extremist și violent.

Cît privește așa-zisele valori europene, democrația UE și alte asemenea bălării, vor putea servi cel mult ca hîrtie din care să își facă Ursula coif, în nici un caz nu îi vor proteja pe europenii de rînd, prinși în lupta oarbă de reîmpărțire a sferelor de influență la nivel global.

Factorul politic din Uniunea Europeană își trădează deja de ani de zile cetățenii la modul grav, lăsîndu-i fără apărare în fața distopiilor criminale ale agendei Davos.

Nimic nu arată că de data aceasta se va schimba ceva.

cenzura fb
cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg