Patriotismul, doar o altă marfă -IV-. Înfrîngerea în fața Kosovo

Ăia 30 de mii de proști care au huiduit pe stadion bannerul ”Kosovo e Serbia” au arătat, fără urmă de tăgadă, că o atitudine mîndră, națională, nu are nici o șansă în România consumeristă de azi.

Ei plătiseră bilet, au venit ”să vadă un spectacol fotbalistic” și nu îi interesa nici cît negru sub unghie să susțină interesele naționale și poziția oficială a statului român, pînă la urmă.

Nu i-a interesat nici faptul că, dacă România recunoaște independența Kosovo, sînt șanse foarte mari ca la scurt timp să piardă Transilvania.

Ce contează integritatea teritorială a țării pentru niște spălați pe creier care veniseră la stadion ”să se simtă bine”?

Ei preferă oricînd să îi vadă pe 11 inepți cum se chinuie 90 de minute să bată o echipă de cocalari în locul susținerii unui principiu.

Că așa e în capitalism, consumerismul pe primul plan, principiile mai la urmă.

Măcar o mînă de suporteri români au fost la înălțime în templul consumerismului anti-românesc, că din partea gioarselor din fotbalul românesc, de la jucători la conducători și jurnaliști, oricum nu existau pretenții prea mari.

Și pentru atitudinea lor de oameni liberi, care nu ling pingelele NATO, au fost huiduiți de 30.000 de proști pe stadion, bașca așa-zișii jurnaliști și oameni de fotbal.

Toți care i-au înfierat și încă îi înfierează cu mînie revoluționară pe cei care au afișat mesajul ”Kosovo e Serbia” sînt niște oameni mici. Urîți și mici. Pentru că cei cu bannerul ”nu au făcut politică”, ci au fost vocea intereselor României.

Kosovo nu e o țară. Kosovo e un teritoriu rupt samavolnic din Serbia de mașinațiunile criminale ale globalismului NATO și UE. Kosovo e Serbia!

”Kosovo e Serbia” nu e un mesaj rasist, e poziția oficială a României. Poziție la care România este perfect îndreptățită.

În mod normal, UEFA ar fi trebuit să decidă ca așa-zisa echipa a Kosovo să piardă meciul cu 3-0 pentru că s-a retras de pe teren.

Nu face acest lucru pentru că UEFA este cea care face de fapt politică și pune inadmisibil pumnul în gură celor care nu sunt de acord cu ale sale POZIȚII POLITICE.

Cît despre români, mai bine lăsau bannerul cu ”Kosovo e Serbia” pe stadion și își asumau să piardă meciul la masa verde. Le-ar fi dat-o mult mai grav cocalarilor albanezi.

Pentru că așa-zisa victorie cu 2-0 este de fapt o amară înfrîngere. Ca să ai o Națională, trebuie să ai o nație și o țară.

Românii nu mai au nici una, nici alta.

cenzura fb

1 thought on “Patriotismul, doar o altă marfă -IV-. Înfrîngerea în fața Kosovo

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg