Noul Reich -XIII-. Lagărul european

Polonezii au luat cu asalt farmaciile pentru a cumpăra pastile cu iod.

Panica s-a declanșat pe rețelele sociale, în urma informațiilor că a crescut puternic nivelul de radioactivitate în estul țării, după ce rușii au aruncat în aer un depozit de arme și muniții în Ucraina.

Iar depozitul conținea și bombe cu uraniu sărăcit de proveniență britanică.

Autoritatea poloneză în domeniu s-a sesizat și a infirmat că ar fi vreun pericol legat de creșterea gradului de radioactivitate.

Opinia publică din Polonia nu crede însă o iotă și pe rețelele de socializare se fac discuții de genul: La fel ca la Cernobîl, nimeni nu ne zice nimic! Luați cu iod, pentru prevenție.

De la nivel oficial, Comisia Europeană nu a comunicat nimic pe temă, nici alte guverne din Uniunea Europeană.

Informațiile vehiculate pe internet în Polonia spun că valul radioactiv din Ucraina poate ajunge și în Germania, depinde cum și cît bate vîntul.

Și ferească Dumnezeu să plouă, căci toată radioactivitatea din aer se va duce în sol cu consecințe pe termen lung.

În România e liniște și pace, se lucrează asiduu la rotativă.

În ”lagărul socialist”, înainte de 1990, dezastrul de la Cernobîl a fost ascuns populației și presa era sub un control total.

Ce bine că acum este democrație și transparență în Uniunea Europeană, cu multe drepturi ale omului și autorități care au multă multă multă grijă de noi și de mediu!

Mai ales de mediu, se știe că radiațiile fac foarte bine pentru climă. Și nici nu pot da vina pe ruși, că bombele îmbogățite cu uraniu erau de proveniență occidentală.

Slava radioactivitatea din Ukraina!

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg