Iobagi proști și umili -XIII-. Idioți utili sistemului

Nici nu au votat bine trădătorii din Parlament PL-x nr. 47/2023, așa-zisa ”Lege privind mobilitatea urbană durabilă”, prin care se creează cadrul legal pentru impunerea orașelor de 15 minute în România, că organele de propagandă de partid și de stat au și început să publice materiale prin care sînt prezentate nemaipomenitele avantaje ale limitării drepturilor fundamentale ale omului.

Pentru că orașele de 15 minute asta reprezintă, un abuz inimaginabil, fără nici o legătură cu calitatea vieții cetățenilor, ci prin care se dorește inroducerea unui control supra-statal sufocant asupra vieții private.

Puțin contează asta pentru iobagii proști și umili din România, idioții utili sistemului care declară nonșalanți că ”nu au nimic de ascuns”, deci nu îi deranjează să trăiască într-un Big Brother generalizat.

Diversele sondaje făcute pe rețelele de socializare de voci mai mult sau mai puțin publice arată realitatea cruntă că între 30% și 50% dintre iobagii proști și umili care au răspuns la chestionările publice (porcentul variază în funcție de sondaj) consideră orașul de 15 minute ca o măsură foarte bună, care le ușurează viața.

Nu, bă proștilor, măsurile astea demente care se vor implementate nu au legătură cu calitatea vieții voastre, că nu interesează pe nimeni de asta.

Cînd se vor pune restricții la ieșirile din cartiere, cînd veți fi obligați să renunțați la automobilele personale, cînd se vor implementa portofelul digital și amprenta personală de carbon, prin care corporațiile vă vor număra și taxa pînă și bășinile pe care le trageți noaptea sub pătură, să vedem atunci ce aveți și ce nu de ascuns.

Nu ar fi pentru prima dată în istoria recentă cînd România devine pilot de încercare pentru ideile vizînd opresiunea și controlul populației pritocite de imperiul globalist.

Direcția Națională Anticorupție și abuzurile oribile împotriva drepturilor omului pe care le-a făcut instituția condusă de Kovesi reprezintă un prim precedent, pe care îl vedem acum replicat întocmai chiar în ”țara democrației și a libertății, casa celor curajoși”, SUA.

Guvernul de tehnocrați a fost de asemenea testat pentru un an de zile la noi, pentru a fi apoi replicat în Franța și în alte țări din UE.

Orașele de 15 minute vor fi un nou abuz de proporții împotriva unor iobagi proști și umili care nici acum, în ceasul al 12-lea, nu înțeleg ce se întîmplă cu viețile lor și de ce în curînd nu vor mai avea loc în propria țară.

Moșia regelui Șarlă de la Viscri este un exemplu edificator, boierul străin făcînd presiuni puternice asupra autorităților locale să interzică accesul cu automobilele în zonă, căci iobagii de pe feudă nu au dreptul la viață personală, doar să îi aducă lui la nas magiun cu bicicleta.

România, țară în care nivelul de emisii poluante este al doilea cel mai mic din Uniunea Europeană, pe fondul distrugerii în ultimii 30 de ani a industriei, se grăbește să implementeze printre primele orașele de 15 minute, pentru că așa cere Stăpînirea străină în PNRR.

Trădătorii puși în scaune de străini execută întocmai și la timp ordinele, iar iobagii proști și umili apaludă fericiți că le va crește calitatea vieții.

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg