mucifer

Cum a stricat Mucifer Crăciunul

mucifer
 

Invidios pe succesul Primăriei din Craiova cu Tîrgul de Crăciun, Mucifer de la Făgăraș a anunțat cu surle și trîmbițe un tîrg similar și în Capitală.

Va fi un eveniment memorabil, bineînțeles dedicat salvării planetei, deci totul se va desfășura în beznă, fără beculețe.

Prin urmare, va fi scos de la naftalină bradul făcut din plăcuțe de traforaj, care a fost bătaia de joc a bucureștenilor la Crăciunul trecut.

Cu această ocazie, bucureștenii vor beneficia de numeroase surprize, cum ar fi cei care se vor deplasa la tîrg cu mașinile personale, care vor primi amenzi grase de la Poliția Locală, în spiritul tezelor muciferiste cum că toți cei care își permit luxul unui automobil trebuie să plătească de le iese pe nas.

Moș Crăciun va sosi cu sania trasă de 12 șobolani grași și puternici, mîndria Bucureștiului în timpul administrației USR-PNL.

Participanții la Tîrgul de Crăciun se vor putea delecta cu tradiționalele bucate de sezon, cum ar fi piftia de meduză, caltaboșul de rădașcă, slăninuța de lăcustă și cîrnații din piept de greiere.

Nu vor lipsi celebrele sărmăluțe, din carne tocată de pulpă de coropișniță.

Bătrînii vor putea participa doar după ce au făcut dovada că posedă un talon de pensie și vor fi însoțiți pe toată durata participării de brigăzi corporatiste de tefelei, care vor avea grijă să nu crîncnească în front și să nu evoce vechile obiceiuri care poluează planeta și întîrzie formarea omului nou.

Iar copiii nu vor avea voie să se adreseze însoțitorilor decît cu formulele Părinte 1 și Părinte 2, cei care vor fi auziți spunînd ”tată” și ”mamă” vor fi trimiși de urgență în taberele de re-educare ale USR.

Va fi multă distracție, veselie și voie-bună, precum și numeroase tombole la care vor putea participa toți locuitorii Capitalei care pot face dovada că sînt cu taxele locale plătite la zi.

Pentru cîștigătorii tombolelor Primăria Generală a rezervat numeroase premii, cum ar fi accesul în corturi dotate cu calorifere încălzite, cabine de duș cu apă caldă si o roată minunată din care pot vedea de sus traficul infernal.

Se dorește și realizarea unui patinoar în aer liber, dar locuitorii Capitalei au declarat că de patinoar nu au nevoie.

La ce frigălău au ei în case, e de ajuns să verse o găleată cu apă pe gresia de pe hol și au patinoar la domiciliu…

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg