Corporatistul religios: Închinarea la Sfîntul Trotuar!

Cine spune că tefeliștii nu sînt ființe mistice șe înșală foarte tare… tefeleii mari și mici, fie că sînt primari sau simpli mireni în secta corporate, se închină cu religiozitate solemnă la trotuare, închinare cui i-a făcut așa de defecți!

Ba au ridicat și simboluri de cult pe aceste trotuare, stîlpișorii pe care îi iau în brațe, îi ling și îi pupă mai ceva ca pe niște moaște!

În general vorbind, ce rasă de dobitoc sinistru să fii, ca să ai orgasm, mistic sau cît se poate de carnal, la vederea unui trotuar?!

Se știe că imbecilii TFL au idei puține și fixe, dar să ai vise erotice cu trotuare cît mai mari și cît mai libere dă deja în patologic, chiar și pentru ei.

Cît privește pistele pentru bicicliști, aici e deja erotism cu perversiuni.

De-aia probabil că unii din corporatiștii ăștia care abia și-au lăsat opincile la gară se declară profund deranjați de bucureșteni, al căror aer îl poluează cu tîmpenia lor toxică, atunci cînd îi văd circulînd cu autoturismele proprietate personală.

Problema pentru toți tembelii ăștia, ca și pentru cretinii de primari care îi șicanează din toate pozițiile pe posesorii de mașini, crezînd că astfel cîștigă voturi, este că datele oficiale publicate recent de Eurostat, serviciul de statistică al Comisiei Europene, arată că mașina personală continuă să fie de departe mijlocul de transport dominant în toate țările Uniunii Europene.

Mai mult decât atât, ponderea în total a transportului cu mașina a crescut cu aproape 7% între 2011 și 2021, de la 73,1% la 79,7%.

Iar ponderea mijloacelor de transport în comun, cum ar fi trenul, dar și autobuze, autocare și troleibuze a scăzut în aceeași perioadă.

Astfel, ponderea autocarelor, autobuzelor și troleibuzelor, adică a mijloacelor de trasport în comun urbane, a scăzut în Uniunea Europeană între 2011 și 2021 cu aproape 2%, de la 9% la 7,1%, potrivit Eurostat.

Așa că primarii tefeliști să o lase mai moale cu șicanarea posesorilor de autoturisme, că realitatea îi contrazice grav.

Nu îi mai faceți bă cretinilor înapoiați pe români că preferă mașina personală, cînd bicicleta olandeză e doar un mit și Olanda e pe locul 2 în UE la ponderea transportului cu mașina în total!

În Londra, de exemplu, locuitorii orașului au început să se organizeze și distrug camerele de luat vederi instalate pentru delimitarea așa-ziselor zone verzi, în care mașinile cu motoare clasice se vrea a fi interzise ori admise doar în schimbul plății unei taxe prohibitive.

Măsuri similare se pregătesc și în București, să ne amintim doar de așa zisa ZACA pe care a vrut să o instaureze fostul Primar General, Gabriela Firea și la care visează toți actualii primari din Capitală, în vederea instaurării ”orașelor de 15 minute”.

Să nu uite toți nemernicii ăștia, cum a uitat și Firea, că românii nu au timp să spargă camere și să rupă stîlpișori, cînd se vor ridica se vor duce direct la primărie.

Și nu camerele de luat vederi vor fi sparte.

cenzura fb
cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg