romanian flag

Bătălia pentru România -II-

romanian flag
 

Serios, crede cineva că ruptura dintre PNL și USR a fost pentru că s-au certat panaramele din cele două găști?

Prin anumite redacții conduse de tot felul de gradați se vorbea încă de prin 2018 că americanii vor înscăuna la București un guvern PSD – PNL.

Asta pentru că au nevoie de ”stabilitate politică” pentru a folosi România ca picior de pod pentru planurile demente pe care le au prin Europa.

Au nevoie de resursele noastre naturale deloc sărace și de poziția geo-strategică privilegiată a României.

Cu această ocazie ne putem da seama că asta nu este prima încercare de acest fel și de modul abject în care au fost manipulați alegătorii din țara noastră.

Uniunea Social Liberală – USL nu a fost făcut ca să îl dea jos pe Băsescu, ca dovadă că nici nu l-a dat. Chiar dacă poate nici unii dintre liderii publici marcanți ai acestei alianțe  nu au știut asta.

Nu, USL-ul a fost făcut ca să existe suficientă majoritate în Parlament pentru a transforma ireversibil România într-o colonie fără nici o posibilitate de apărare.

Adică exact ce se petrece azi.

Nu întîmplător premierul pus de USL, Victor Ponta, vorbea toată ziua despre Statele Unite ale Europei și despre cedarea de suveranitate. Vă sună cunoscut?

Nu întîmplător celălalt co-președinte ale USL, președintele Senatului Crin Antonescu, s-a luptat din răsputeri să declanșeze procesul pentru a se scrie o nouă Constituție și a se renunța la cea actuală. Nu găsiți asemănări cu azi?

Iar alianța criminală din 2022 dintre PNL și PSD, nășită de marele trădător de țară de la Cotroceni, Zapciul Culaie, reușește azi ce nu a reușit USL-ul.

Nu s-a venit, cel puțin deocamdată, cu o nouă Constituție, în care să fie șterse drepturile fundamentale ale românilor, dar cea în vigoare a fost pusă în paranteze.

Probabil că va urma și actul cît se poate de fizic și de concret care să consființească statutul de colonie.

Oricum, la nivelul acțiunilor clasei politice trădătoare și ale instituțiilor Statului acest statut este de multă vreme extrem de evident, iar românii nu mai sînt apărați în nici un fel de Parlament și Guvern, lor fiindu-le rezervat doar rolul de carne de tun pentru interesele străine.

În momentul ăsta, dacă România ar mai fi fost o țară cu un popor care să se agațe de niște instituții democratice, zeci de mii de oameni ar fi trebuit să paralizeze Capitala, iar Parlamentul să facă o sesiune de urgență în care să îl acuze pe Zapciul de la Cotroceni de trădarea intereselor naționale.

Prin urmare CSAT să decidă în regim de urgență arestarea lui.

România este în buza falimentului, economia națională a fost pusă literalmente pe butuci de guvernele Orban, Cîțu și Ciucă, cel puțin jumătate din populație se zbate într-o sărăcie lucie, iar Guvernul trădător aruncă sute de milioane de euro pe înarmare și susținerea intereselor americane ce vizează Ucraina și pe naziștii ucraineni.

Bucureștiul are o atitudine iresponsabilă la adresa Moscovei, se dedă la grave și constante provocări, prezintă în dauna cetățenilor săi un discurs războinic ce nu exclude eventualitatea unui conflict armat direct cu Federația Rusă, ce ar arunca România cu o sută de ani înapoi, ar aduce moarte, haos și dezastru social.

În condițiile în care marile puteri economice mondiale își naționalizează sistemele și companiile energetice, dimpreună cu resursele naturale și capacitățile strategice de producție, în România continuă jaful globalist neo-liberal și crima demantelării economiei naționale prin așa-zisele privatizări, în fapt un jaf de proporții epice la adresa bunăstării comune a populației pentru multe zeci de ani de acum încolo.

Nu mai există oameni în țara asta care să oprească dezastrul?

Atunci poate că ne vom merita soarta.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg