Minima zilei în 2013 -III-

header vechi

Martie

“nePreședintele Traian Băsescu tocmai a anunțat că ”garantează românilor că nu va accepta niciodată măsuri ca în Cipru”. Fugiți să vă salvați banii!”

“Cînd vine vorba de băsism, nimic nu se pierde, totul se transformă!”

“Neînfricații și aprigii reporteri de investigație ai Invectiva.ro au aflat, folosind mijloacele specifice și instrumentele din dotare, care este cauza apatiei și neimplicării totale a românilor, în fața nedreptăților și abuzurilor de tot felul cu care se confruntă zi de zi. Astfel, se pare că românii nu ies în stradă pentru că nu au suficiente bentițe tricolore pe care să și le lege la cap!”

“După ce chiar pedeliștii i-au dat (să zicem, de dragul conversației) lui Băsescu cea mai grea lovitură de imagine din ultima vreme, unele voci din USL au început iar să o frigă, măcar așa, de control, cu suspendarea. Nu de alta, dar PD-L ul mai are un pic și devine, ușor-ușor, mai anti-Băsescu decît coabitatorii (sic!) ăia din Uniune.”

“Eșecul Elenei Udrea de a prelua conducerea PD-L a stîrnit un val de euforie printre cei mai slabi de înger. De parcă are vreo importanță care dintre curve este matroană la bordelul lui Băsescu.”

“Robert Negoiță pentru noi / Este doar Livache doi!”

“Imediat după ce a ieșit din, scuzați, pîrnaie, Adrian Năstase a dat buzna la un spital privat să își facă niște investigații medicale ce nu mai puteau suferi amînare. Spre ușurarea tuturor, analizele au ieșit negative: în detenție, Năstase nu a rămas însărcinat!”

“Uniunea Europeană a hotărît să își recupereze ajutorul financiar dat Ciprului silind statul cipriot să rețină cu forța 10% din depozitele bancare ale populației. Dacă măsura se va dovedi insuficientă, nu este exclus ca ciprioții de rînd să fie prinși cu arcanul pentru a fi duși pe plantațiile de sclavi din Germania, în numele mărețelor idealuri europene.”

“În mod cu totul inadmisibil, ministerul Transporturilor dorește să îl lase pe nePreședintele Traian Băsescu fără aeronava prezidențială, pentru a-l sili să călătorească prin intermediul curselor de linie. Păi, fără o aeronavă rezervată doar pentru augusta sa persoană, cum ar mai putea Băsescu să ia cu el de fiecare dată toate parașutele care roiesc în jurul lui?”

“Incendiar și piroclastic! Invectiva.ro are, în premieră absolută și exclusivitate cosmică, dovada indubitabilă că Biserica Ortodoxă Română (BOR) este o organizație care susține sclavia și înrobirea oamenilor! Doar scrieți BOR pe o hîrtie, puneți o oglindă deasupra și astfel veți vedea că avem dreptate.”

“Că tot este în aceste zile la modă discuția despre revizuirea Constituției, mai-marii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) au găsit de cuviință să ridice pretenții cum că Dumnezeu Însuși trebuie musai cuprins în legea fundamentală, bașca obligativitatea studierii religiei în școli. Despre smerenie și bun-simț nu suflă o vorbă mai-marii BOR, acestea nu trebuie stipulate în Constituție!”

“Uniunea Europeană a interzis testarea pe animale a produselor cosmetice. Se pare însă că pînă la interzicerea diferitelor teste pe oameni mai este cale lungă.”

“Mai nou, liderii USL, care pînă mai ieri erau campioni ai luptei anti-băsiste, își aruncă reciproc vorbe grele, acuzîndu-se între ei că unul îl are pe Nașul în suflet mai abitir decît celălalt. Stați liniștiți, tovărași, există Naș pentru sufletul tuturor!”

“În sfîrșit, după lupte seculare care au durat cîteva săptămîni, românii și-au ales artistul căruia i se va da cu tifla în finala europeană a Eurovision. Din această încleștare între titani, cîștig de cauză a avut, în cele din urmă, Cezar ”The Voice”, care l-a surclasat fără nici un drept de apel pe Robert ”The Velvet Tongue” (Limbă Catifelată) Turcescu.”

“Miniștrii de externe din Germania, Olanda, Finlanda și Danemarca au înaintat un proiect legilslativ comun prin care statelor membre UE care nu respectă statul de drept le vor fi retrase fondurile europene. State membre UE care nu respectă statul de drept…ghici, ghicitoarea mea!”

“nePreședintele Traian Băsescu a postat pe contul său de Facebook un film prin care, după ce le-a tăiat indemnizația de creștere a copilului, le urează femeilor ”La Mulți Ani!” de 8 Martie. Se pare că există și un al doilea filmuleț, făcut pe înțelesul EBEI și trimis prin mesaj privat, în care Băsescu îi transmite odraslei sale ”La Mulți Anuri!””

“În sfîrșit, liderii USL au stabilit cine e de vină pentru faptul că Băsescu încă scurmă în vîrful grămezii de la Cotroceni: Constituția țării, căreia i s-a pus gînd rău și trebuie, vezi Doamne, revizuită. De parcă scrie undeva în Constituție că politicienii care formează clasa politică autohtonă trebuie să fie niște trădători abjecți și servili, slugi supuse ale intereselor străine în România!”

“Crin Antonescu cimentează politica bunului-simț cu care pînă mai ieri amenința în stînga și în dreapta luînd aproape în fiecare zi un nenorocit de băsist sub aripa sa liberală. De unde deducem ori că bunul-simț nu mai este ce a fost cîndva, ori că șeful PNL este un mincinos ordinar fără nici o urmă de bun-simț.”

“Ministrul Economiei Varujan Vosganian a declarat că Statul român trebuie să privatizeze tot ce se poate privatiza, adică, în afară de cîteva excepții, toate companiile de stat. Pe de altă parte, nici nu e de mirare o astfel de declarație, dacă ne gândim că politicienii români le-ar, scuzați, privatiza, și pe mamele domniilor lor.”

“Pentru că șapte milioane și jumătate de români care au votat în vară pentru suspendarea lui Traian Băsescu nu au însemnat nimic pentru el și a decis să aplice la referendum pragul impus în mod arbitrar și samavolnic de UE, premierul Victor Papleacă a declarat deunăzi că se gîndește să introducă un nou prag în Legea referendumului. De data asta va fi vorba de pragul de două persoane, căci doar Ponta și cu mama sa se vor mai prezenta la vot.”

“În finala concursului Eurovision, ce se desfășoară în această seară, doi dintre concurenți sînt contra-tenori, adică bărbați ce cîntă precum o soprană. Unii ar putea să creadă că este totuși prea mult, dar să nu uităm că trăim în țara în care Primul-Ministru este un eunuc patetic.”

Februarie

“nePreședintele Traian Băsescu a ținut să anunțe că în 2014, după expirarea celui de-al doilea mandat al său la Cotroceni, se va întoarce în politică. Dar a fost oare plecat undeva și noi nu ne-am dat seama?”

“Schengen – Șmenghen !”

“Premierul Victor Papleacă a declarat că scrisoarea secretă pe care a primit-o de la Băsescu ”nu merită un răspuns oficial”. Nu de alta, dar s-ar întina Acordul de coabitare.”

“Robert Turcescu s-a calificat en fanfare în finala națională a Eurovision. E musai ca românii să îl trimită și în finala pe țări, ca o încununare a grotescului pe care îl trăim neîncetat de vreo douăzeci de ani și mai bine.”

“Mai nou, Patriarhia Română ridică pretenții vitriolate privind obligativitatea studierii religiei în școlile laice. Această aroganță fariseică era, dealtfel, ușor de anticipat, dacă ne gîndim că mai-marii BOR nu mai au de multă vreme nici un Dumnezeu.”

“Elena Udrea a declarat că, dacă ajunge la conducerea PD-L, va scoate partidul din birouri, pentru a-și desfășura activitatea pe stradă. Adevărul e că statul în picioare, la margine de stradă, eventual însoțit de semne făcute cu mîna către șoferi, este imaginea cea mai pregnantă a activității politice executată de Elena Udrea.”

“Klaus Johannis, ca la teatru, mîine-poimîine-i bok 4.”

“Cea mai mare parte din mass media au susținut și susțin încă vîrtos o dementă propagandă băsistă. Restul mass media fac propaganda USL. Toate mass media alimentează necondiționat propaganda pro UE. Întrebare: mass media care fac propagandă se cheamă presă ori instrumente de manipulare?”

“Conform ultimelor sondaje, doar unul din trei britanici mai dorește ca țara lui să fie membră a Uniunii Europene. Asta, desigur, pentru că cetățenii Regatului Unit nu au o clasă politică pregătită și capabilă precum cea de la București, care a știut atît de frumos să prezinte pupincurismul și slugărnicia în ambalajul frumos poleit al idealurilor europene.”

“Cătălin Botezatu s-a hotărît, în sfîrșit, să dea cărțile pe față și a anunțat că el de fapt are mai mulți copii. Nu a oferit însă nici un amănunt despre peretele pe care și-a împroșcat copiii.”

“În sfîrșit, Traian Băsescu poate uită de grijile pentru poporul său și se poate declara un om (?!) fericit. Fata sa cea mică, Elena Băsescu, l-a anunțat că este însărcinată și că îi va oferi, peste numai cîteva luni, o frumoasă pereche de buze siliconate.”

“În timp ce, pe vremea lui Emil Bok, unii jurnaliști acuzau, pe bună dreptate, Guvernul că măsluiește datele pentru a ne prezenta creșteri economice închipuite, astăzi laudă guvernul Ponta pentru avansul trimestrial amețitor de 0,2%. Mîine-poimîine aceiași jurnaliști ne vor spune că fete rujate, cu ochii cît cepele, sperie oamenii nevinovați la televizor.”

“Victor Ponta a caracterizat-o public pe Elena Udrea ca fiind un ”Traian Băsescu în fustă”. De unde se poate înțelege că Premierul abia așteaptă să ajungă Udrea președinte, ca să poată să, pardon, coabiteze cu ea.”

“Se pare că auzind de gestul papei Benedict al XVI-lea care, la 85 de ani, s-a retras de la conducerea lumii catolice, declarîndu-se prea bătrîn și slăbit pentru a-și exercita atribuțiile, Traian Băsescu ar fi fost cu adevărat mișcat și ar fi declarat că admiră gestul Suveranului Pontif. Și, ca să arate că este un om al faptelor, nu doar al vorbelor, Băsescu ar fi promis că la 85 de ani va rupe acordul de coabitare cu USL și își va da demisia.”

“Astrologii chinezi spun că Anul Șarpelui, în care tocmai am intrat, va aduce multe turbulențe, conflicte și războaie, datorită antagonismului elementelor ce îl caracterizează. Mai ales că nu toți politicienii sînt atît de deștepți ca cei români, să încheie un Acord de coabitare.”

“Elena Udrea laudă prestația lui Traian Băsescu în negocierile privind viitorul buget al UE, vorbind despre o ”creștere uriașă”. Dacă nici ea nu știe despre creșterile uriașe ale nePreședintelui, atunci nu știe nimeni…”

“Premierul României, Victor Papleacă, s-a trezit vorbind și a declarat că, pentru Italia, o reîntoarcere a lui Silvio Berlusconi ar echivala cu revenirea lui Ceaușescu în România. Papleacă vorbește, el care inclusiv cu Ceaușescu ar fi semnat, în toiul nopții, un acord de coabitare.”

“Pentru că nu au fost suficient de bărbați, de deștepți și de onești ca să scape România de Traian Băsescu, liderii USL nu găsesc acum ceva mai bun de făcut decît să se laude cu un plan de revizuire a Constituției. Doar că, spre ghinionul lor, se pare că și Băsescu are un plan de revizuire a USL.”

“Premierul Papleacă Ponta se află azi la Bruxelles pentru a discuta cu mai marii UE pe tema raportului MCV. Problema este însă că îi va fi foarte greu să spună ceva, avînd în vedere că are deja gura plină cu coabitare.”

“Cum cîrtița Punxsutawney Phil a scos, în S.U.A., capul din bîrlog, pentru a vesti că nu și-a văzut umbra și deci urmează o primăvară timpurie, nici în România lucrurile nu puteau rămîne nelămurite. Ca urmare, Cîrtița Națională a scos capul din bîrlogul de la Cotroceni și a anunțat veselă că nu vede nici măcar o umbră de suspendare, așa că din punctul ei de vedere va fi tot primăvară și bine.”

“În lumina ultimelor evenimente și pentru a aduce realitățile istorice la zi, se pare că realizatorii autohtoni de programe de televiziune au primit de la telespectatori numeroase cereri pentru a pune în scenă o continuare a serialului de mare succes Soliman Magnificul. Noul serial se va numi José Manuel Durão Barroso Magnificul și va prezenta nemuritoarea poveste de dragoste dintre el și Cadîna Justiției din România, Monica Macovei.”

“După ce la un moment dat părea că intenționează să renunțe la cariera din televiziune, Daniela Crudu, pentru apropiați, Cruduța, revine în forță la emisiunea de dimineață care a consacrat-o. Se pare că ea dorește să se asigure în acest fel că nu va fi scăpată din vedere de Comisia Europeană la următorul MCV.”

Ianuarie

“Încurajați de clasa politică ineptă și trădătoare de la București, birocrații de la Bruxelles trag din nou statul român și România de urechi, de data asta pentru ca, iată, lucru impardonabil, nu toți românii îl au pe Nașu’ în suflet. Să ne dea afară din Uniunea Europeană minunații europeni, că nu ne-ar sta deloc rău să deținem din nou controlul asupra bogățiilor pe care le are țara asta!”

“Premierul Papleacă Ponta face pe bărbatul și îi asigură pe cei care mai pierd cinci secunde din viață ca să se uite în gura lui că nu fraternizează cu Băsescu. Adevărul e că de coabitat, coabitează, de pupat pe gură se pupă cu mafia basistă, ce îi mai trebuie fraternizare?”

“Tot mai multe semnale indică intenția premierului Papleacă Ponta de a introduce taxa pe cîine, prin care proprietarii de patrupede urmează să contribuie, vrînd-nevrînd, la bunăstarea coabitării. În ritmul ăsta, foarte probabil că vor urma taxa pe copii, taxa pe părinți, pe bunici, pe unchi, nepoți, pe lumina ochilor din cap, pe morții mamelor lor.”

“Deși acum nici un an de zile se declarau absolut împotriva unei măsuri ne-democratice și abuzive precum comasarea de alegeri, reprezentanții USL tulbură azi apele coabitării (sic!) cu fel de fel de propuneri în acest sens, care de care mai năstrușnică. Tot e bine, măcar procurorii lui Băsescu vor ieși comasat să îi pună pe alegători să jure cu mîna pe Biblie.”

“În zilele în care în România principala temă de dezbatere națională este OTV-ul și dacă haznaua trebuia sau nu astupată, premierul britanic a anunțat că intenționează să organizeze un referendum în cadrul căruia cetățenii Marii Britanii vor decide dacă să rămînă sau nu în UE. Desigur, diferența este că noi sîntem niște europeni desăvîrșiți, cu o clasa politică admirabilă, în timp ce britanicii sînt niște papagali naționaliști.”

“Un cercetător american intenționează ca, în urma unui foarte complicat proces de reconstrucție a ADN-ului, să re-aducă la viață un om de Neanderthal. Atîta inginerie genetică și atîtea eforturi irosite de pomană, cînd poate veni în România, unde cohorte de oameni de Neanderthal umblă liberi pe stradă.”

“nePreședintele Traian Băsescu a vorbit azi, în mod public, despre pericolele cu care se pot confrunta cetățenii, aflați permament sub amenințarea terorismului internațional. El a rostit și cîteva din numele celor mai periculoși teroriști: Jack Daniel’s, Jim Beam, Jameson, Ballantine’s, Chivas, J&B, Teacher’s și alții.”

“Șoc, para-șoc, incendiar și exploziv! Invectiva.ro a aflat, în exclusivitate națională, europeană, mondială și cosmică, adevăratul motiv pentru care Andreea Marin și Bănică Jr. divorțează! Astfel, se pare că cei doi nu se mai pot înțelege pentru că în prealabil nu au semnat un acord de coabitare.”

“La un an de la protestele din ianuarie 2013 desfășurate în Piața Universității, sloganul PD-L = USL = aceeași mizerie se dovedește a fi nedrept și răuvoitor. Există o diferență între PD-L și USL, cam aceeași ca diferența dintre taxa de primă înmatriculare și timbrul de mediu sau dintre impozitul minim și cel forfetar, iar Victor Ponta linge cu mult mai multă distincție fundurile mai-marilor UE.”

“Victor Ponta, vrei-nu vrei, iată că este Bok3!”

Minima zilei în iunie 2014 AICI.

Mai vechi AICI.

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg