Victoreeee…, dă-ţi două palme. Şi musai demisia -IV-

clapon

Acum nici doi ani de zile, românii erau sufocați de propaganda apăsătoare a lui Băsescu. Acum propaganda pontistă este atotprezentă, nu mai poți să deschizi mass media sau new media fără să fii împroșcat cu căcatul pus pe ventilator de susținătorii guvernului.

Oare ce blestem a căzut pe capul acestui popor? Asta ca să cităm din clasici…

Pe vremea lui Boc s-a petrecut un fenomen foarte îngrijorător pentru cei ce mergeau, liniștiți, pe stradă. Trecătorii erau în pericol permanent să își ia un televizor în cap, ca urmare a deselor accese de imbecilitate televizate ale saltimbancului lui Băsescu și a ieșirilor necontrolate pe care acestea le declanșau în rîndul telespectatorilor.

De aproximativ un an și jumătate, după eșuarea referendumului din vara lui 2012, tot mai mulți români se văd nevoiți să plătească facturi din ce în ce mai mari la apă. Asta pentru că sînt obligați, aproape zilnic, să intre în baie și să lase apa să curgă, uneori și preț de mai bine de o oră, pentru a scăpa de elucubrațiile și de șuvoiul de venin și căcat ce răzbate din conferințele televizate ale Cucului de la ora 6.

Mai nou, o adevărată epidemie de urticarie face ravagii printre oamenii cu bun-simț, care se bășică de scîrbă de cîte ori văd la televizor mutra de utecist îmbuibat la cantina de partid a claponului gras și scurtat de gonade, dar altfel foarte gălăgios și tare în gură, ce crapă de aroganța infinită de a revendica poziția de Premier.

Cum mama dracului mai au tupeu Ponta și pontiștii să spună că luptă cu Băsescu, cînd ei au făcut guvern cu UNPR și UDMR, cei mai mari băsiști în viață?

De fapt, dacă ne uităm mai bine, actualul guvern Ponta e format din aceleași formațiuni politice ca guvernele Boc 2, 3, 4 și 5, doar că în locul PD-L-ului e PSD și în locul lui Boc e Claponul.

Guvernul Ponta 3 este, așadar, guvernul Boc 6, iar Ponta este de fapt Boc 3, dupa MRU, care a fost Boc 2.

Dealtfel, Ponta e ilegitim de mai bine de un an de zile, de cînd și-a dat pe față adevăratele intenții cu privire la gazele de șist și Roșia Montană – promisiuni din programul de guvernare al USL pe care clar le-a încălcat.

Mai mult decît atît, în doar un an de guvernare, Boc 3, alias Papleacă Ponta Claponul, a încălcat virtual toate promisiunile făcute în campania electorală, promisiuni legate de înlăturarea și nu coabitarea cu Băsescu, de independența Justiției, de taxa auto, de interzicerea eutanasierii cîinilor, de protejarea mediului, de stoparea privatizării ultimelor active ale Statului la preț de super-ofertă și așa mai departe.

Nu de azi, de ieri, ci de mai bine de un an de zile, Ponta este la fel de legitim în scaunul pe care îl ocupă ca și Băsescu. Acum, după ruperea USL, chiar că nici nu se mai pune problema că Boc 3 ar mai avea fie și un strop de legitimitate.

Așa că ne așteptăm cu toții ca deputatul Victor Ponta, aprig anti-băsist, după cum se știe, să voteze azi în Parlament împotriva guvernului băsist Ponta 3, plin de uneperiști și udemeriști!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg