Victoreeee…, dă-ţi două palme. Şi musai demisia -II-

victorpontatradator

Victor Ponta a fost terfelit crunt în ultimele zile de Băsescu și ciracii săi. Au șters cu el pe jos, ca o slugă meritorie ce este, iar lui i-a plăcut. Mafia băsistă securistoidă i-a dat UE din toate pozițiile, de i-au zbîrnîit urechile după atîta dragoste sălbatică.

Imaginea patetică pe care a lăsat-o Premierul este aceea a unui pupincurist care se străduiește din toate puterile să atingă cu buzele obiectul adorației sale, măritul Cur, dar este amăgit în repetate rînduri, cu perversiune. Chiar atunci cînd buzele au fost pe punctul de a-l atinge, Curul s-a retras, în ultima clipă, iar și iar, spre marea frustrare a lui Ponta.

Așa se poate explica și rînjetul de satisfacție de pe mutra slugoiului lui Băsescu, dat de orgasmul sălbatic avut de el atunci cînd în sfîrșit și-a atins scopul și a putut să își deservească stăpînul așa cum se cuvine.

Băsescu a reușit să îl facă pe Ponta să se roage de el ca să îl pupe în cur. Ceea ce, trebuie să recunoștem cu toții, nu e puțin lucru.

Că Ponta e un frustrat sexual, un imbecil patentat sau un puțoi securistoid, că trădează din plăcere sau din datorie, nici nu mai contează. Ceea ce contează acum este doar că Ponta trebuie să plece.

Trebuie să plece din fruntea Guvernului, pentru că țara asta și instituțiile acestui stat nu sînt alcovul lui personal unde să își pună în aplicare fanteziile sexuale. Nu este nici Guvernul lui, nici al mamei sale, ca să facă acolo ce îl taie capul sau ce îi ordonă diferitele interese obscure.

Ponta este Premier pentru că alianța politică al cărui co-președinte este, USL-ul, a fost votată de 70% dintre români, tocmai ca să îi facă scăpați de Băsescu. Ponta este reprezentantul acestor oameni în fruntea Guvernului, nu este de capul lui acolo. Cînd Băsescu își bate joc de el la modul barbar, îi umilește în aceeași măsură și pe cei care l-au votat.

Pentru ca votul oamenilor să fie respectat, USL-ul nu trebuie, într-adevăr, să se rupă.

Trebuie să se curețe însă din interior, de toți băsiștii și securiștii care fac în continuare jocul lui Băsescu.

Dar dacă PNL-ul continuă să recruteze toți băsiștii plini de putregai, dacă PSD-ul nu reușeștesă se scuture de aripa de la Cluj, de Rus, Maior, Sîrbu și marioneta lor Ponta, dacă nu rupe colaborarea cu gruparea militarizata UNPR, nici măcar acum, în ultimul ceas, atunci pot foarte bine să rămînă în formula actuală, pentru că oricum și-au pus cruce viitorului politic în această țară.

Dacă vrea să mai existe, USL trebuie să înceteze orice forma de coabitare cu Băsescu!

Și, cum nu par a fi interesați de ceea ce a ajuns să creadă electoratul despre ei, înseamnă că ne putem aștepta cu toții la o nouă încercare de instaurare a unui regim dictatorial, care să nu țină în nici un fel cont de opțiunile populației?

Sau, de fapt, Ponta și USL sînt doar o continuare a regimului Băsescu, doar alte marionete patetice care dansează așa cum le sînt trase sforile din exterior, al căror unic scop trasat a fost să înlocuiască saltimbancii telecomandați de la PD-L, ca să mai vadă publicul și alte fețe?

Indiferent de situație, Ponta poate să stea însă liniștit, pentru că are viitorul asigurat.

După modelul Boc, el se poate retrage în colegiul care l-a trimis în Parlament, pentru a-și servi Patria pe plan local. Cînd nu va mai fi Premier, și cu toții sperăm că asta se va întîmpla cît mai curînd, îl așteaptă o strălucită carieră în Valea Jiului, unde se poate sacrifica în liniște pentru noi.

Ponta, marș în mină, să ne dai lumină!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg