Un popor din ce în ce mai necorespunzător pentru un Președinte atît de neamț! -V-

Cea mai semnificativă fază pentru 1 Decembrie 2020 este faptul că Zapciul Culaie poate fi auzit zicînd din ce în ce mai des ”noi, românii”.

Asta înseamnă ca ne-a reformat și ne-a europenizat total?

În sfîrșit, noi, iobagii cei înapoiați, românii cei săraci și rupți în turul pantalonilor, ne ridicăm la nivelul pretențiilor lui?

Are el, Zapciul Culaie, în sfîrșit, românii lui?

Se poate remarca faptul că, de o vreme, de cînd e Culaie zapciu peste colonie, Stăpînirea străină nu le mai lasă iobagilor din România nici măcar iluzia alegerii.

Zapciul Culaie și-a pus partidul cu mîna în alegeri, a candidat singur la prezidențiale, își pune Măscăriciul în fruntea Guvernului, indiferent cu cine votează românii și tot așa.

Oricum, e tot aia, că iobagii sînt prea proști și dezinteresați și tot nu își dau seama.

Important e însă ca ei să se prezinte cuminți la vot, să poată Zapciul să raporteze către Stăpînire că a realizat planul cincinal la democrație în patru ani și jumătate.

Pentru încolonarea de rigoare la ștampila de vot, Culaie redeschide și piețele, în weekendul alegerilor.

Ne-ar băga și ceva în traiste, numai să mergem să votăm. Nu contează restul, că votul oricum se rezolvă din soft, dar fără cîțiva figuranți nu are credibilitate piesa de teatru numită democrație.

Ca să ne vadă la urne, ne-ar lăsa Zapciul să îi dăm și o muie.

Prin urmare, toți cei care participă, într-un fel sau altul, la mascarada numită alegeri parlamentare, nu fac decît să îi sufle în… pînze Zapciului Culaie.

Nu faceți jocul Zapciului!

Stați acasă!

Boicotați distrugerea României!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg