Un popor din ce în ce mai necorespunzător pentru un Președinte atît de neamț! -II-

culaie zapciul

Prezent pentru scurt timp în București, cît să facă schimbul de avioane între două destinații turistice, zapciul Stăpînirii străine în România, Culaie Ionescu, s-a declarat foarte nemulțumit de faptul că poporul român nu se mai prea prezintă la vot.

Nu de alta, dar toată bășcălia asta cu democrația și statul de drept din România trebuie întreținută cumva, și nu poți să te revendici ca fiind reprezentantul poporului dacă poporul nu mai catadicsește să facă formalitățile de rigoare cu ocazia așa-ziselor alegeri libere.

Astfel, după ce a mulțumit STS-ului că are grijă ca votul să se desfășoare întotdeauna în cele mai bune condiții (sic!), pentru că, nu-i așa, în democrație ”fiecare votează cu cine vrea, iar din urnă iese cine trebuie”, Culaie a făcut un apel foarte viguros către Guvern, care trebuie, după mintea zapciului, să atragă populația la urne prin campanii de promovare și alte tehnici specifice de publicitate și marketing.

În rest, nici nu contează interesele populației, pe care nu le reprezintă nimeni, nici Guvernul, nici Președintele, nici vreuna din așa zisele formațiuni politice ce alcătuiesc Partidul Licuriciului Mare (PLM = PNL + PSD + UNPR).

Nu are nici o importanță că PLM, în frunte cu secretarul său general, zapciul Culaie Ionescu, dimpreună cu guvernul său de birocrați ai UE și FMI, vînd România la metru pătrat, la kilogram și la bucată, că rămînem fără păduri, că străinii ne cumpără pămînturile și ne exploatează pe nimic resursele naturale, că țara a ajuns o colonie spoliată de interesele străine, cu o populație sărăcită, bolnavă și ne-educată.

Nu contează nici cît negru sub unghie că situația mediului, a animalelor sălbatice și domestice deopotrivă din România este una dezastruoasă și nimeni nu ridică un deget pentru a remedia acest lucru.

Nu au nici o relevanță promisiuile electorale încălcate și trădările la care s-au dedat toate facțiunile din PLM, în frunte chiar cu secretarul general Culaie, care au mințit cu nonșalanță alegătorii.

Și, mai ales, îl deranjează prea puțin pe zapciul Culaie realitatea că ”oferta electorală” a diferitelor partide este practic aceeași, că alegătorii nu au alternativă la vot, că au de ales între diferite facțiuni ale mafiei politico-economico-securistice, ce sufocă țara din 1990 încoace și că teme de importanță capitală pentru România, cum ar fi relația cu SUA și UE, uniunea bancară, uniunea vamală, uniunea monetară, TTIP, regionalizarea, descentralizarea, fracturarea hidraulică, subordonarea față de FMI, ocuparea țării de forțele NATO, poziția belicoasă la adresa Rusiei și așa mai departe nu sînt dezbătute de nimeni și se constituie în adevărate status-quo impuse opiniei publice românești.

În schimb, doar un zapciu arogant și care nu vrea și nu e capabil să priceapă realitatea, precum Culaie, poate crede că va atrage populația, alta decît legiunile de iobagi tineri, frumoși și liberi de gîndire din corporații, la vot cu teme artificiale și marote electorale precum ”criteriile de integritate”, ”calea europeană”, ”aderarea la euro”, ”lupta anti-corupție”, ”guvernul de tehnocrați”, ”amenințarea rusă” și alte asemenea bule de săpun fabricate în laboratoarele de propagandă ale SRI.

Ieșirea enervată a slugoiului Stăpînirii străine la adresa românilor, care îndrăznesc să îi strice raportările către exterior și să nu se prezinte la vot, arată că boicotul general al mascaradelor asimilate procesului electoral din România reprezintă una dintre puținele forme de rezistență reală a celor care vor să protesteze împotriva transformării țării lor într-o colonie supusă intereselor asupritorilor externi.

Deocamdată, zapciul este dispus să remedieze neajunsul apelînd la zăhărel, respectiv la campanii de propagandă care să convingă populația că este spre binele ei să voteze.

Să nu mire însă pe nimeni dacă zapciul Culaie, după ce va eșua cu campaniile de atragere a populației la vot cu binișorul, se va enerva și va pune mîna pe bici!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg