Treziți-vă, bă! -V-. PSD o freacă cu stînga

În ultimii ani, PSD-ul a arătat tot mai mult ca o bătrînică pe care niște milioane de oameni vor să o ia de mînă, să o treacă strada, dar ea nu vrea de fapt asta.

PSD are, sau mai exact avea, un bazin electoral solid, poate cel mai numeros din țară, pe care nu a știut cum să îl mai trădeze și să îl lase cu buza umflată.

Cînd un lider al PSD, Liviu Dragnea, a zîmbit doar un pic din mustață la aceste milioane de oameni și le-a făcut un pic cu mîna, partidul a înregistrat victoria istorică din 2016.

Ați văzut raportul intern făcut zilele astea în PSD?

PSD-ul nu se află acum în criză, după mintea puțină a securiștilor din partid, tocmai pentru că l-au trădat în cel mai odios mod pe cel care le-a adus succesul de răsunet din 2016.

PSD-ul nu pierde electorat pentru că își trădează la modul abject principalul bazin electoral, familiile tradiționaliste, așezate, din clasa sub-medie și săracă.

Din contră. Cică partidul se află într-o situație istorică de criză din cauza lui Dragnea și pentru că nu știe să atragă votul rezistenților corporatiști.

De parcă studenții, IT-iștii și corporatiștii ar vota vreodată, indiferent cîte facilități sau scutiri a prevăzut PSD-ul pentru ei, cu “comuniștii”.

Situația este cu atît mai evidentă în București.

Firea nu a ajuns primar nici pentru că este frumoasă, nici deșteaptă, nici măcar ca urmare a apartenenței ei la aripa de securiști UNPR- Oprea-Iordanescu- Pandele.

Nu, Firea a ajuns primar ca urmare a votului masiv anti Nicușor Dan, anti PNL și anti USR, pe care l-au dat bucureștenii.

Și ce a făcut Firea? Își trădează alegătorii și bagă taxa Oxigen, aruncînd cu trotinete electrice în bucureșteni.

De parcă trotinetiștii bărboși și ONG-urile soroșiste care “luptă cu poluarea” ar vota-o sau susține-o vreodată în viața asta.

Este probabil o situație unică, în care unor politruci inepți și parveniți, chipurile “de Stînga”, le e rușine cu propriul electorat.

Sau, mai degrabă, cu ceea ce a fost odată electoratul lor, pentru că PSD se va prăbuși drastic, în urma acestei permanente duplicități.

E nevoie doar de un alt partid care să preia marea masă de votanți care nu sînt reprezentați de nimeni.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg