Susținem 100% pe Cioloș pentru Premier! La el pe Platformă!

dacian-ciolos-altlat

Nu se știe clar din ce motive, poate din cauza unei informări incomplete și/sau incorecte, noi am crezut pînă acum despre Dacian Cioloș că este un slugoi devotat al intereselor străine în România, un trădător de țară care înfundă cu bani publici companiile străine prezente în țara noastră, dar nu dă bani pentru construirea de spitale, un cioclu economic, argatul F.M.I. și al Comisiei Europene la București, a cărui singură menire este să arunce cîrpa neagră peste economia națională, ba, ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, un țepar ordinar, care a făcut alba-neagra și a deturnat banii strînși prin subscripție publică pentru Cumințenia Pămîntului.

Ei bine, nu! Se pare că ne-am înșelat, avînd în vedere cîtă miriște întinsă de presă liberă și deontoloagă, așa cum numai în România putem să întîlnim, se chinuie din răsputeri să ne convingă ce băiat bun este musiu Julienne.

Așa că poate să privatizeze Cioloș și mama rîului și a ramului, să cedeze pe nimic resursele naturale ale țării, dacă Digi 24 bagă mîna în foc, cum că ce băiat civilizat este actualul Premier, ne-am hotărît să îl votăm și noi!

Poate să implementeze Cioloș cea mai cruntă austeritate, să taie indemnizațiile și ajutoarele sociale, să înghețe pensiile și salariile, dacă Realitatea TV ne spune ce patriot este Dacian, noi punem ștampila pe el!

Nu mai contează că musiu Julienne vrea să transforme România dintr-un stat unitar într-o adunătură de regiuni, adică să o regionalizeze, dacă ziare.com garantează că Cioloș călătorește doar la clasa a doua și se deplasează doar pe jos, are votul nostru!

Nici nu ne mai trebuie agricultura, să o distrugă Cioloș pe toată, să nu dea subvenții fermierilor români, să ne îndoape cu produse alimentare străine scumpe și artificiale, să introducă organismele modificate genetic, dacă România Liberă zice că l-a văzut cum trece doar pe verde, îl vom căuta pe buletinul de vot!

Pot să ne taie străinii toate pădurile, să ne cumpere tot pămîntul, pot diversele interese externe sau interne să ne distrugă ireversibil mediul, să ne sece rîurile de munte, pentru microhidrocentrale, se ne împuște urșii, lupii și rîșii, pot să facă tot felul de șmecheri cele mai odioase afaceri, mînjite cu sîngele animalelor din România, sălbatice și domestice deopotrivă, dacă toate site-urile de pe internet și fițuicile tipărite, controlate de ONG-urile din ”societatea civilă”, ne spun că e absolut normal ca Cioloș să stea cu mîinile în sîn, pentru că un geniu planetar ca actualul prim-ministru e foarte ocupat cu probleme mult mai importante, nu are timp să se ocupe de nimicuri de genul ăsta.

Spitale, școli, autostrăzi, nimic nu ne mai trebuie, cînd Cristina Țopescu ne spune ce băiat modest și cu bun-simț este Dacian Cioloș și cum, atunci cînd mai flatulează și el, ca tot omul, miroase a levănțică!

Ne-am hotărît deci, la alegeri vom vota cu Dacian Cioloș! Păcat doar că nu candidează…

Iar formațiunile politice care îl susțin, PNL și USR, trompetele Stăpînirii străine în România, să zică mersi dacă iau împreună 30%, deci nu au cum să îl propună și susțină în Parlament pentru poziția de Prim-Ministru.

Dar nu este nimic! Noi îl susținem în continuare 100% pe Dacian Cioloș, să fie Premier.

La el pe Platformă!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg