Sclavii în casă ai Uniunii Europene -III-. Cîinii războiului

bombardamente sua belgrad

Preambul:
””Sclavii în casă” au fost acuzați că au renunțat la mîndrie, la cultura și tradițiilor lor, devenind colaboraționiști ai asupritorilor albi.

Încet-încet, ”sclavii în casă” se deziceau de ceilalți sclavi, participînd și ei efectiv la asuprirea populației de culoare, ajutîndu-și stăpînii albi să mențină controlul asupra ”sclavilor la cîmp” și servind interesele asupritorilor cu un zel chiar mai mare decît al acestora.”

Textul integral AICI.

România a participat la intervenția NATO asupra Iugoslaviei, în 1999, prin punerea la dispoziția Alianței a spațiului aerian național și a aeroporturilor, deși SUA și aliații lor au comis o agresiune lipsită de acordul ONU și în disprețul cel mai evident al drepturilor omului și al libertății și democrației.

În plus, sîrbii nu au făcut nimic care să prejudicieze interesele țării noastre, din contră, se poate spune că intervenția SUA pentru a sprijini independența Kosovo s-a transformat într-un periculos precedent pentru țările ce dețin teritorii în care o anumită minoritate etnică este foarte numeroasă, cum este și cazul României.

Însă, din păcate, aceasta nu este singura ocazie în care România a avut, doar de dragul de a dovedi că este un supus servil, o poziție împotriva intereselor sale directe sau a unei politici pașnice, de bună vecinătate cu țările din jurul nostru.

Astfel, anul trecut, cînd grecii au avut îndrăzneala să se manifeste fățiș împotriva politicii de austeritate inumană impusă de Uniunea Europeană și FMI, foarte multe voci publice din România au găsit de cuviință să condamne în termeni extremi de duri poporul elen, care cuteza să supere augustele fețe ale diriguitorilor UE, la care se închină românii ca la sfintele moaște.

La rîndul lor, oficialii maghiari, în frunte cu premierul Viktor Orban, care au avut coloana vertebrală să refuze diverse măsuri abuzive pe care UE a încercat să le impună, cum ar fi cotele obligatorii de refugiați sau vînzarea de pămînt agricol către străini, au fost făcuți cu ou și cu oțet de slugile Uniunii de la București, indiferent de partidele și instituțiile publice din care făceau parte sau funcțiile din vîrful Statului pe care le dețineau.

Acum a venit rîndul bulgarilor să fie afursiți de românii cei europeni, occidentali și euro-atlantici. Astfel, vecinii de la sud de Dunăre nu doresc să devină niște cîini turbați ai războiului, în slujba Jandarmului Mondial – SUA, precum slugoii care ocupă în prezent funcțiile de Președinte și Premier în România, ceea ce supără teribil mințile înfierbîntate din țara noastră.

Din cîte se vede, nici turcii nu se simt prea bine, fiind deja luați în colimatorul blestemelor mioritice, avînd în vedere că nici ei nu s-au declarat foarte încîntați de propunerea venită de la București, privind militarizarea apelor Mării Negre prin constituirea unei prezențe permanente a unei flote NATO.

Cît despre britanici, care au produs blasfemia de a organiza un referendum pentru părăsirea Uniunii, să îi ferească Dumnezeu de suduielile și strigătele belicoase venite de la București, unde sclavii devotați ai UE ar fi în stare să își dea foc pe stradă, ca semn de revoltă și protest în fața unei asemenea grozăvii.

Se vede astfel treaba că sclavii în casă din România ai Uniunii Europene dau tot mai multe semne că suferă de sindromul Stockholm, că resimt o atracție organică față de Stăpînirea străină, pe care o adulează și fără de care nu pot să trăiască.

Iobagi proști și umili, ei se reped cu capul în țărînă să pupe primii papucul stăpînilor, dînd dovadă de o extrem de grețoasă slugărnicie la adresa celor ce îi spoliază și îi tratează ca pe niște nimicuri ce sînt.

Ca o dovadă a nimicniciei lor fără seamăn, slugile SUA, UE și NATO din România se gudură supuse la picioarele Stăpînirii străine, atunci cînd aceasta le face plăcerea supremă de a-i trata cu o privire arogantă și disprețuitoare.

După ce și-au cedat pe nimic economia, resursele naturale, terenul agricol, pădurile, într-un cuvînt, viitorul țării și al propriilor copii, sclaveții din România au început să se stropșească la alte popoare din jurul lor, care nu dau dovadă de aceeași lipsă de onoare și nu capitulează necondiționat în războiul economic mondial desfășurat azi de neo-imperialismul corporatist.

Culmea tupeului și a lipsei de onoare, slugoii din România au ajuns să dea altora lecții de libertate și democrație.

Ei, slugile devotate care și-au arborat steagurile stăpinilor UE și NATO – SUA pînă și pe veceurile din fundul curții!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg