S-a întîlnit mutul cu proștii -II-

culaie nu se deranjeaza

Duminică, președintele Culaie Ionescu a fost primit cu fluierături și huiduieli, cu ocazia sosirii sale la Festivalul Internațional George Enescu.

Conform relatărilor celor prezenți la fața locului, Culaie nu a fost deloc deranjat de această primire ostilă, el continuînd să defileze neperturbat, alături de soția sa, Prima Modelă a țării.

După cîte se vede, Președintele nu lasă astfel de lucruri insignifiante, cum ar fi nemulțumirea celor care l-au votat, să îl deranjeze.

De fapt, pe Culaie nu îl deranjează nimic din ceea ce se presupune că intră în atribuțiile sale și merge prost:

Nu îl supără faptul că Justiția se dedă la abuzuri monstruoase asupra cetățenilor români, vezi cazul Rarinca, dar și altele.

Nu îl tulbură continuarea defrișărilor demente la care este supusă România, precum și secătuirea virtual pe gratis a țării de resursele sale naturale, de către ”investitorii străini”.

Nu îl deranjează haosul generalizat și degringolada socială din România, starea dezastruoasă a unor domenii vitale, precum Sănătatea și Învățămîntul.

Nu are nici o tresărire față de afacerile criminale și averile imense, făcute cu încălcarea tuturor legilor și a normelor de bun-simț și umanitate, de către autoritățile locale, prin chinuirea și uciderea cîinilor fără stăpîn.

Nu aruncă nici o umbră asupra liniștii sale interioare faptul că România are una dintre cele mai nocive legi ale vînătorii din Europa și că, în general, mediul natural din țara noastră, în ansamblul său, este deteriorat constant de agresiunea iresponsabilă a oamenilor asupra sa.

Nu îl deranjează, în general, starea precară, în procent îngrijorător de mare, a oamenilor care trăiesc în această țară, sărăcia lor, lipsa de cultură și educație, absența de perspective și de opțiuni viabile pentru un trai decent, în cazul celor mai mulți dintre ei.

Nu, Culaie are cu totul și cu totul alte supărări. Pe el îl deranjează teribil faptul că paltonul nu îi este luat suficient de repede din mînă de către cei ce se ocupă de siguranța sa.

Îl enervează foarte tare șoferii de pe Valea Oltului, care refuză cu îndîrjire să sară cu mașinile în rîpă, ca să îi facă lui loc, cînd trece cu coloana oficială.

Pe Culaie îl deranjează mai degrabă faptul că slănina de la micul dejun nu are suficientă boia, sau că tocana de la prînz nu este suficient încălzită.

Îl supără groaznic cînd digestivul pe care îl bea seara, înainte de culcare, este puțin amărui și îi face gura pungă.

Mai ales că un digestiv care nu este suficient de dulce se dovedește o trădare la adresa intereselor naționale ale României, pentru că îl constipă pe Președinte și îl împiedică să își mai facă treaba.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg