Rugăminte sinceră adresată doamnei Angela Merkel -III-

iohannis-merkel

Scumpa noastră doamnă cancelar Angela Merkel, raza calăuzitoare a neamului nostru,

Noi, locuitorii teritoriului colonial numit Romania, am aflat cu nespusă bucurie că l-ați sunat recent pe zapciul Culaie, să vă interesați în legătură cu soarta măruntă a vieților noastre neînsemnate, dar mai ales cu privire la bunul mers al Justiției Independente.

Nu trebuie să vă declarați preocupată, Alteța Voastră, pentru că Justiția Independentă și Statul de Drept merg ca pe roate, sub înțeleapta supraveghere a zapciului Culaie, care ne-a reformat și ne-a europenizat pe toți de ne-a luat mama dracului!

Nu există țară mai reformată și mai europenizată decît România, Grația Voastră, unde tinerii frumoși și liberi se luptă neînfricați cu penalii, cu Parlamentul, cu rușii și cu comuniștii, iar serviciile secrete și procurorii călăresc aprig națiunea, ca pe o mîrțoagă suptă de vlagă, să nu cumva să îi treacă prin minte să își dea jos ochelarii de cal.

Așa cum a declarat însuși Culaie, cu ocazia ultimei sale citiri de discurs scris pe foaie de la Strasbourg, România se angajează și pe mai departe neabătută pe drumul purificator al austerității sfinte, propăvăduite de Comisia Europeană și de celelalte organe de conducere ale Uniunii Europene, înfierînd neobosită încercările patetice ale reacționarilor de euro-sceptici, arză-i-ar focul și mînca-i-ar de vii pămîntul de ticăloși care îndrăznesc să vă umbrească augustul dumneavoastră surîs.

În plus, așa cum a reieșit din aceeași silabisire mai sus menționată, a zapciului Culaie, tinerii frumoși și liberi din țara noastră se declară gata să plece, conduși de Lucian Mândruță și Melania Medeleanu, la război împotriva Rusiei, pentru protejarea Ucrainei și a celorlalte interese ale globalismului imperialist.

Vă asigurăm deci pe această cale de faptul că zapciul numit de dumneavostră să ne reformeze și europenizeze a făcut o treabă mare în România. El și-a cam încheiat misiunea, Flancul Estic al NATO este asigurat, poate pleca de acum încolo să reformeze și europenizeze și alte nații.

Vă rugăm la modul cel mai sincer, doamna cancelar, luați-l pe Culaie să vă fie mîna dreaptă la Berlin, să europenizeze și reformeze poporul neamț, pentru că atacurile euro-sceptice s-au cam înmulțit în ultima vreme în țara dumneavostră, iar din sancțiunile economice la adresa Rusiei a rămas doar o amintire!

Aveți nevoie de politrucul Culaie și vă rugăm din suflet să nu ezitați și să îi dați mînă liberă să îi aducă la Berlin și pe Campioana Anti-Corupție, Codruța Koveși, precum și pe directorul S.R.I., Eduard Hellvig, pentru ca împreună cu dumneavostră să consolideze definitiv statul german de drept și să pună capăt, o dată pentru totdeauna, amenințărilor teroriste din țara dumneavoastră, așa cum, iată, atît de eficienți au fost în România.

Aveți prea multe păduri în Germania? Prea multe cluburi de noapte? Prea mulți pensionari? Nu are cine să vă vîndă copiii? Apelați la Culaie și se rezolvă cît ați spune ”slănină cu boia”! Nu vă faceți griji pentru români, o să facem noi cumva să ne descurcăm și fără el.

Luați-l pe Culaie la Berlin, vă rugăm, Cancelărimea Dumneavoastră, pur și simplu e păcat ca așa minune de zapciu să își irosească talentele prin colonii, cînd ar putea să stea la dreapta dumneavoastră și să comemorați (sic!) împreună minunatele realizări și împliniri ale Uniunii Europene!

Semnat,
Colonialii reformați și europenizați total din România.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg